FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Pancu râde de situația lui Dinamo: "N-am auzit niciodată pe cineva să spună asta despre ei"

FOTO: GSP
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 10:33

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a glumit pe seama celor de la Dinamo. "Câinii" au a doua cea mai slabă apărare din campionat, iar Mircea Rednic caută disperat întăriri în defensivă.

"N-am auzit niciodată pe cineva să spună ceva de bine de apărarea lui Dinamo. Din 100 de oameni, nu cred că au fost doi care să spună ceva de bine", a spus Daniel Pancu, la TV Digi Sport.

Dinamo e pe locul 12 în Liga 1, cu 12 puncte, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Apărarea dinamovistă a primit nu mai puțin de 20 de goluri în 12 meciuri. 

 "Lui Dinamo i-ar trebui patru fundași centrali. Așa va fi în regulă. Toată linia de fund trebuie schimbată, e nevoie de fundași care să dea siguranță și încredere" Victor Pițurcă, fost selecționer

Vezi și: EXCLUSIV Un fost antrenor al lui Dinamo rupe tăcerea într-un interviu tăios: "E rușinea rușinilor ce se întâmplă, dar Negoiță nu a ținut cont de ce i-am spus" + Râde de FCSB: "Nu ne poate bate cu Gigi antrenor"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Octombrie 2018, 15:04

Intotdeauna Dinamo a primit multe goluri!Cel putin dupa "revolutie!Dar si dadea multe goluri!Mai multe decat primea!Dinu era admirator al fotbalului englezesc-unde erau scoruri de 4-3 sau 5-4-si a insistat pentru acest stil!Cea mai buna aparare sa fie...atacul!Asa se face ca meciurile lui Dinamo erau spectaculoase,cu goluri multe!Acum...Dumnezeu cu mila!

1908421975860374
Mircea Gherghin  •  25 Octombrie 2018, 11:44

Dinamo poate apela cu incredere la Politia Romana..Siguranta si Incredere

badeadorian
badeadorian  •  25 Octombrie 2018, 11:17

Nu inteleg unde este rasul ??.. Poate in padurea imaginatiei . Articol facut pentru contre intre suporteri !!! . Nu merita mai mult de 3 comentarii !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează