FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Daniel Stanciu, peste tot acasă! » Ilie Dobre l-a ”pîrît” pe noul preşedinte al ”cîinilor”

Stanciu, pe vremea cînd era reporter la Evenimentul zilei și realiza transmisiuni sportive de la partidele la care asista // Foto: Replay
Stanciu, pe vremea cînd era reporter la Evenimentul zilei și realiza transmisiuni sportive de la partidele la care asista // Foto: Replay

Articol de - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 22:18

Daniel Stanciu, preşedintele lui Dinamo, ar fi simpatizat în urmă cu 20 de ani cu Rapid, pasiunea acestuia fiind elogiată într-o carte dedicată fanilor din Giuleşti.

Reporter sportiv la Evenimentul zilei în anii 1990, Daniel Stanciu, actualul oficial al celor de la Dinamo, ar fi fost unul dintre susţinătorii giuleştenilor. Cel puţin aşa rezultă din povestirile lui Ilie Dobre, cuprinse în cartea "O galerie nebună, nebună, nebună. Galeria Rapidului!", apărută în 1995 la Casa Editorială Odeon.

Printre mai multe interviuri cu gloriile echipei şi despre frumuseţea galeriei rapidiste, Ilie Dobre a trecut în revistă mai mulţi jurnalişti care simpatizau cu giuleştenii. Unul dintre ei, Daniel Stanciu, descris ca fiind "cronicar de fotbal al «Evenimentului Zilei», sau a fi bolnav fără de leac de microbul Giuleştinei".

Actualul preşedinte dinamovist este elogiat pentru dragostea sa faţă de Rapid. "Pentru tînărul şi foarte talentatul condeier Daniel Stanciu, «Evenimentul zilei» e echivalent cu «evenimentul» Rapidului din Potcoavă. Nu scapă nimic. Ridică Giuleştina în slăvi. Suferă la eşecurile ei. O însoţeşte peste tot. La Atena. În Malta. În Belgia. În Germania. Şi pe unde-o mai fi", scrie Ilie Dobre.

Unul dintre cei mai vechi comentatori ai radioului de la noi continuă descrierea lui Stanciu: "Deşi obiectiv, în scrierile sale răzbate o pasiune necenzurată faţă de Rapidul fotbalistic. Fără ziarişti ca el, Potcoava pare a-şi pierde ceva-ceva din sclipiri. Dar Daniel nu-i va oferi nici o clipă prilejul. Cu el în tribună, Potcoava va sclipi totdeauna".

Contactat de reporterii GSP, Daniel Stanciu nu a dorit să comenteze cele scrise de Ilie Dobre în cartea despre Rapid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1745flo
1745flo  •  19 Februarie 2015, 22:49
Postat de vasy86le pe 18 Februarie 2015, 09:54

Si ce e cu asta?

poate sa simpatizeze cu cine doreste, atata timp cat nu tine de mic cu fcsb-tska!:)

sandi
sandi  •  19 Februarie 2015, 21:20

asta care ai scris articolul, vezi ca la echipa fara nume joaca 3 insu care I-au umplut friguderul acesteia cat au jucat la Dinamo :))))) si acum ti-am dat subiect....scrie cronicareeee. gen canta cobzare, aaa da stai ca tu scrii pe bani uitasem.....carnatule

zecs93
zecs93  •  19 Februarie 2015, 16:38

stanciu in poza asta zici ca e o bufnita =)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează