FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

Dennis Man, după „dubla” marcată în Bănie: „Suntem mai buni, mai maturi, mai uniți”

Dennis Man a vorbit după Craiova - FCSB 0-2
Dennis Man a vorbit după Craiova - FCSB 0-2

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 10:05 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 10:32

Dennis Man (22 de ani) a vorbit după meciul câștigat de FCSB împotriva Craiovei, scor 2-0, în care a reușit „dubla” și a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon al Ligii 1.

Dennis Man spune că încă nu este pregătit sută la sută din punct de vedere fizic și explică secretul FCSB-ului, care va termina anul 2020 pe primul loc.

- Dennis, felicitări pentru dubla reușită!
- Mulțumesc! Am jucat împotriva unei echipe bune, aveam nevoie de o victorie în urma eșecului de la Cluj. Nu ne-a fost ușor să ne revenim după ce ne-a bătut CFR, tocmai din acest motiv cred că e un succes care ne va ajuta enorm de mult.

- Ce s-a întâmplat în primele 30-35 de minute?
- Am început slab meciul, am fost moi, dar chiar și cu acel joc slab am intrat la pauză în avantaj. Apoi, am făcut un meci remarcabil.

- Tu cum te simți? Toni Petrea a spus că nu credea că o să poți duce întreg meciul.
- Nu sunt sută la sută în acest moment, recunosc, sper ca odată cu reluarea campionatului, la jumătatea lui ianuarie, să fiu în formă maximă. Acele 5-6 zile în care n-am putut să mă antrenez m-au tras mult înapoi, dar chiar și așa am reușit să ajut echipa astăzi.

- Meciul cu Sepsi, de luni, nu o să-l puteți juca pe Arena Națională!
- Va fi foarte ciudat să jucăm la Mogoșoaia un meci oficial de Liga 1. Aceasta este situația, sper să nu fie un dezavantaj pentru noi și să trecem de Sepsi, chiar dacă mă aștept la un meci extrem de dificil.

- FCSB e pe primul loc, ce aveți în plus față de sezoanele precedente?
- Suntem mai bine decât în anii precedenți. Suntem mai maturi, mai uniți, suntem încrezători că vom putea să luăm titlul.

Etapa 15 // Match Preview FCSB - Sepsi

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Complexul continuă » FCSB revine pe primul loc, după ce s-a distrat ca-n curtea școlii cu fundașii Craiovei! Cum arată clasamentul

Craiova - FCSB, comentat live de Buzărin, Ioanițoaia și Răureanu: „Mărinimoși fecesebiștii! Indecent și rușinos e halul în care au arătat oltenii”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close