FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

Reacția celui mai bun om de la Dinamo, după ce Andrei Nicolescu i-a numit „căței” pe jucători + Întrebat dacă se teme de retrogradare

Dennis Politic a atras cel mai mult atenția dintre achizițiile lui Dinamo din vară / FOTO: Cristi Preda
Dennis Politic a atras cel mai mult atenția dintre achizițiile lui Dinamo din vară / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 14:05 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 15:03

Dennis Politic, cel mai consistent jucător dinamovist în acest start de sezon, a prefațat partida cu Farul de vineri, programată pe „Arcul de Triumf”. Mijlocașul lateral de 23 de ani a fost chestionat pe marginea observației făcute de administratorul special, Andrei Nicolescu, care i-a numit „căței” pe fotbaliștii lui Burcă.

  • Dinamo - Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport, DigiSport 

Dezamăgit de prestația submediocră a dinamoviștilor din partida cu FCU Craiova, pierdută cu 0-1, Andrei Nicolescu i-a catalogat, mai puțin plastic, drept „căței” pe jucătorii nou-promovatei. Dennis Politic a comentat afirmația oficialului.

Ovidiu Burcă îi răspunde lui Andrei Nicolescu: „Dacă așa zice dânsul...”
DINAMO
Ovidiu Burcă îi răspunde lui Andrei Nicolescu: „Dacă așa zice dânsul...”

Cred că putem să arătăm mai multă agresivitate, să îmbunătățim asta de la meci la meci. Sperăm să se vadă rezultatele cât de repede”, a afirmat Dennis Politic, în conferința de presă de joi.

Dennis Politic, despre gazonul de pe „Arcul de Triumf”: „Nu vrem să folosim asta ca o scuză”

Întrebat dacă se teme de o retrogradare în liga secundă, Politic a exclus ferm acel scenariu: „Nu ne gândim la așa ceva în acest moment. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să obținem cât mai multe puncte.

Despre meciul cu Farul, în care Dinamo speră să oprească seria de trei meciuri consecutive fără victorie, Politic a spus:

„Suntem concentrați 100% pentru acest meci, încercăm să obținem un rezultat foarte bun. Din câte am auzit, gazonul nu e în cele mai bune condiții, dar nu vrem să folosim asta ca o scuză. Ambele echipe vor evolua pe același gazon, noi chiar am mai jucat acolo.

Vom încerca să practicăm același fotbal și să jucăm cât mai bine. Nu mi-e teamă, nu am fost obișnuit să joc doar pe terenuri care-s «masă de biliard». Nu avem ce face, acolo s-a decis să se joace”. 

Reacția celui mai bun om de la Dinamo, după ce Andrei Nicolescu i-a numit „căței” pe jucători + Întrebat dacă se teme de retrogradare
Dennis Politic e gata să „muște” din adversari, așa cum își dorește Andrei Nicolescu / FOTO: Eduard Apostol

Am pierdut nedrept meciul cu FCU Craiova. A fost un gol frumos (n.r. - cel marcat de William Baeten), dar cred că, dacă mai încearcă de 10 ori acea execuție, nu-i mai iese. Am avut și un pic de ghinion. 

Sperăm să ne refacem forma bună și să obținem cele trei puncte cu Farul. Se poate spune că un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi, dar ne dorim victoria!

- Dennis Politic, mijlocaș Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo revine pe Arena Națională » Ce meciuri vor disputa „câinii roșii” pe cel mai mare stadion al țării

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  21 Septembrie 2023, 22:35

Succes in fata portii!

liviut1
liviut1  •  21 Septembrie 2023, 20:02

Dar cam visător!

elgabri
elgabri  •  21 Septembrie 2023, 14:57

Respect Denis un profesionist 100% !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează