FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ovidiu Burcă îi răspunde lui Andrei Nicolescu: „Dacă așa zice dânsul...”

Articol de , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 14:46 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 14:59

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), i-a răspuns lui Andrei Nicolescu (46 de ani), administratorul special al „câinilor roșii” , cel care a spus că fotbaliștii trupei din „Ștefan cel Mare” nu au fost destul de agresivi în meciul cu FCU Craiova, 1-0 pentru olteni. 

În conferința de presă premergătoare meciului cu Farul, de vineri seară, tehnicianul a spus că a fi agresiv în fotbal nu se referă neapărat la contactele fizice, ci la anumite aspecte tehncio-tactice pe care fotbaliștii trebuie să le îndeplinească pe teren. 

Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA
ARBITRAJ
Știm arbitrul de la derby-ul etapei, dintre Rapid și CFR Cluj! Kyros Vassaras a delegat un „fluieraș” care nu e pe lista FIFA

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, îi răspunde lui Andrei Nicolescu: „Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj”

„Trebuie mai multă răutate, dacă așa zice domnul Nicolescu (n.r. - râde). În fotbal sunt de acord că trebuie să fim mai agresivi. Când vorbim de agresivitate în fotbal, toată lumea se gândește la bătaie, la contact fizic. 

A fi agresiv nu înseamnă asta, cred eu, ci a avea un timp foarte scurt în care să treci dintr-o stare în alta, a fi agresiv pe tranziții, a avea mingea, a ataca spațiile cu și fără minge. 

Fotbalul nu înseamnă luptă fizică, ci creativitate, curaj. Ajungem destul de bine în zona 2 și ne lipsește agresivitatea pentru a ajunge la finalizare în zona 3”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și: 

Șoc pentru Laurențiu Reghecampf! Actualul antrenor al lui Al-Tai a fost uluit de decizia clubului și a refuzat să plece

Adrian Mititelu negociază cu un antrenor pe care l-a dat afară anul trecut » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (19)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  22 Septembrie 2023, 09:45
Postat de dvd1 pe 21 Septembrie 2023, 17:34

va fi inca o retrogradare anul asta

Tu ca gigist gretos ar trebui sa fii interzis pe site-ul gsp.ro! Nu esti nici macar moderat. Sunteti o rusine de oameni!

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  22 Septembrie 2023, 09:02

Daca Burca mai pierde doua meciuri, forteaza conducerea sa ia masuri. Sau sa accepte lupta la retrogrdare! Nu inteleg cum Mititelu, un sihgur finantator la FCU, poate fi mai sus ca dinamo si sa si castige meciul direct!??...Nimenide la Dinamo nu isi pune intrebarea??? Si o echipa finantata de primarie are mai multi bani ca Dinamo!

Berceni
Berceni  •  21 Septembrie 2023, 22:14

Câinilor treziți-vă !!! Ăștia vor sa se îmbogățească de pe urma lui Dinamo!!!! Demisia săracilor. Nu aveți nici un ban de investit afara sa vina alți !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează