FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Derby la foc mărunt! » Spectacolul din tribune a fost umbrit de evacuarea galeriei dinamoviste

Suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren +1   FOTO
Suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren

Articol de , - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 23:06

Fanii dinamovişti au umilit derby-ul, au vrut să incendieze meciul şi erau să-l lovească pe Bălgrădean cu o torţă. Au fost evacuaţi 1.000 din peluză şi o parte dintre ei au ajuns la secţie.

Derby golaş în tribune. Şi cu golănaşi. Dacă rapidiştii au onorat meciul, fiind în număr de 500 în peluză, cît li s-a permis, roş-albii au întors spatele nu doar partidei de tradiţie, ci şi propriei echipe. Tocmai de aceea cînd fotbaliştii giuleşteni au intrat pe gazon pentru antrenamentele dinaintea partidei, au putut fi aplaudaţi în voie, fiindcă erau doar ai lor în tribune. Cînd a început derby-ul, Peluza Cătălin Hîldan era pe jumătate plină şi, cu indulgenţă, erau 4.000 de dinamovişt la meci.

Dinamo va fi suspendată
La startul meciului, rapidiştii au aprins 14 petarde, iar una i-a explodat fix la picioare unui fan din sectorul giuleştenilor. Respectivul şchiopăta, a vrut să iasă din tribune, pentru îngrijiri medicale, dar nu i-au permis jandarmii. Imediat şi-au dat în petic fanii din galeria "cîinilor". În minutul 4, din grupul de 1.000 de fani s-au aruncat torţe în teren, între zonele peluzei, Bălgrădean riscînd să fie lovit de una! Banner-ul suporterilor a fost sugestiv: "Foc, fum, teroare - Să plece conducerea din Ştefan cel Mare!". Pînă atunci, au intrat jandarmii în ei şi i-au evacuat din peluză pe toţi. Doar cîţiva au reuşit să dribleze vigilenţa jandarmilor şi vreo 100 s-au refugiat la tribuna a II-a. Au fost daţi afară şi ei şi, cu toţii, au fost duşi pe terenul sintetic, din spatele peluzei, pentru identificări, majoritatea fiind duşi la poliţie. Au mai rămas în jur de 3.000 de dinamovişti pe stadion, dar încurajările erau ca la vodevil.

Disperarea lui Borcea
Cristi Borcea, aflat la Miami, în după-amiaza partidei, a făcut un ultim apel către fani, în van: "Veniţi, vă rog, la meci! Puteţi să mă înjuraţi pe mine, să înjuraţi acţionarii, dar susţineţi echipa, altfel nu avem cum să învingem!". Preşedintele executiv a trimis şi săgeţi ascuţite către ceilalţi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu: "Cum să fii atît de inconştient să pui cel mai ieftin bilet 25 de lei, după ce-ai ieşit din Europa League şi ai pierdut la Vaslui?! Incredibil, este inadmisibil! Trebuia să fie 5 lei un tichet, să vină lumea buluc la stadion".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
redbuldog
redbuldog  •  19 Septembrie 2011, 12:09

Nu trebuia bhorcica 5 lei biletul...trebuia sa fiti constienti si sa tratati in spiritul si traditia acestui club,pozitiile voastre de ,,pseudoactionari”! Atata timp cat nu vrei sa investesti,in acest moment extrem de prielnic,cand alti au profitat de ,,penalizarile” Craiovei si Timisoarei,mai ales,sa aduci 2-3 jucatori valorosi dar sa-ti pastrezi si vedetele,nu poti face performante nici macar pe plan intern.Dinamo sufera de vreo 3 ani iar voi ne aruncati doar prafuri in ochi..cand vom vedea atitudine,schimbare, transferuri,promovare(lasati tineri sa se afirme..!) atunci sa sperati ca tribunele sa se umple,macar la traditionalele derbyuri..Bagati bani si schimbati acesta stare confuza,iar d

radumatei
radumatei  •  19 Septembrie 2011, 11:20

felicitari PCH, in sfirsit o atitudine cu care sint de acord. in fata nesimtirii criminale a actionarilor, singura optiune ramine TEROAREA.

reddogsv
reddogsv  •  19 Septembrie 2011, 10:06

Cand nu te califici a nu stiu cata oara in cupe si mai pui si 25 lei cel mai ieftin bilet, de la ora 21:30, duminica seara, te mai astepti sa vina lumea la stadion? Ce sa vada? A venit la meciul cu ucrainenii si s-au facut de cacao! Mai degraba stai acasa linistit cu o bere si seminte, odihnit si cu banii in buzunar! Management de 2 lei .Echipa e inca bunisoara vis a vis de acesta! Dar incepand de acum incepe declinul.....Eu ma pregatesc de C.L. :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează