FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

Dinamo e în vrie, Andrei Nicolescu a simțit nevoia sa intervină: „Semnez pentru asta! Dacă nu credeți, întrebați imposibilul”

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 11:59 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 13:56

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a avut un mesaj de încurajare pentru antrenorul Ovidiu Burcă, după 0-2 cu Farul. 

Deși joi s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de Dinamo în meciul cu FCU Craiova, 0-1, iar echipa alb-roșie are trei înfrângeri la rând, oficialul „câinilor” spune acum, într-un mesaj postat pe Facebook, că are în continuare încredere în antrenorul care a promovat echipa.

Ovidiu Burcă, întrebat dacă se gândește la demisie: „Trei înfrângeri apasă greu” » Cum a surprins la conferință
DINAMO - FARUL 0-2
Ovidiu Burcă, întrebat dacă se gândește la demisie: „Trei înfrângeri apasă greu” » Cum a surprins la conferință

Andrei Nicolescu, mesaj după a treia înfrângere la rând a lui Dinamo

În ciuda poziției pe care se află Dinamo, locul 13 (8 puncte), Andrei Nicolescu este sigur că echipa își va reveni și face referire la mai multe rezultate notabile obținute de „câini” în trecut.

„ Pentru că Dinamo are palmares pozitiv contra imposibilului! Am deplină încredere în Ovidiu și în jucători. Deplină! Dinamo va începe să urce.

Dincolo de suferința implicită, cred că purgatoriul înfrângerilor nedrepte, care nu reflectă jocul consistent al echipei, ne poate fi necesar. Învățăm să strângem rândurile. Să fim smeriți. Uniți. S-o luăm de la capăt. Să ne ridicăm. Să urcăm din nou. 

O dată și încă o dată, până când ascensiunea va deveni singurul nostru sens.  Nu sunt cuvinte de mobilizare, ci un principiu de viață specific adevăraților campioni.

Dinamo va depăși acest impas. Prin știința și rigoarea lui Ovidiu, un reper al noului val de antrenori. Prin valoarea individuală a jucătorilor – avem, astăzi, jucători foarte talentați! Prin forța grupului! Prin echilibrul financiar și managerial. Dar, mai ales, prin și cu încrederea pe care ne-o oferă cei mai puternici suporteri din România.

Dinamo poate câștiga cu Craiova, în Cupa. În sezonul 1999-2000, după aproape nouă ani în care nu mai învinsese Steaua, Dinamo a câștigat cu 3-2, a luat titlul în acel an și a pornit o lungă serie de rezultate pozitive împotriva eternei rivale. 

Purtată pe aripile de încredere ale unui stadion întreg care striga «Dinamo bate pe Steaua!». Pentru că, în acel moment, victoria devenise o necesitate. Ca și marți, în Cupă! 

Dinamo are palmares pozitiv în lupta cu imposibilul. Exemplele sunt multiple. Negative și pozitive, deopotrivă. 

De la imposibilul 4-5 cu Foresta, după 4-0 în minutul 47, până la imposibila răsturnare de la Liberec, la recenta promovare imposibilă și, peste toate, la imposibila salvare de la faliment a unui club cu datorii de zeci de milioane de euro, părăsit de patroni, dar susținut necondiționat de fanii dinamoviști, eroii care mișcă munții.

Repet, cred și «semnez»: având suporterii alături, în competițiile interne, Dinamo poate bate pe oricine. Dacă nu credeți, întrebați imposibilul!

VIDEO Cristi Costin: „Trebuie să depășim momentul, să producem mai mult fiecare”

Citește și: 

Ovidiu Burcă l-a caracterizat într-un cuvânt pe „centralul” Szabolcs Kovacs: „Cei de la Farul au o voce grea!”

Jucătorii lui Dinamo, repetenți pe linie cu Farul: 8 note de 4! Cine a fost MVP-ul meciului

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (18)
popescu222
popescu222  •  24 Septembrie 2023, 01:25

Mi-as dori sa imi spuna si mie cineva la munca "amice, nu te stresa, noi te sustinem indiferent de rezultate". Eu nu zic ca trebuie dat afara Burca acum. E logic si fair sa ii mai lasi sanse. Dar ca patron nu poti sa ii spui frate, esti aici pe veci, indiferent cat de jos duci echipa. Unde sunt principiile cororatiste de performanta de care vorbeste Nicolescu???

creeperno534
creeperno534  •  23 Septembrie 2023, 22:39

Te sustin, Burca!

oumuamua
oumuamua  •  23 Septembrie 2023, 18:52
Postat de calinescu_ pe 23 Septembrie 2023, 15:36

Lui Burca nici acum nu-i vine sa creada ca e in Superliga ...!!! A ramas uimit si Dinamo joaca ca in Liga a III a...!!! Daca nu se schimba nimic , devenim penibili ....!!!

La entuziasmul conducerii din jurul lui Burca, e posibil sa cadem in B, in mod glorios! Nimic nu merge, dar ei sunt in sarbatoare!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează