FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Dinamo - CFR Cluj 0-2. Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Dorin Șerdean, președintele clubului, a oferit declarații la finalul partidei. +48   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Dorin Șerdean, președintele clubului, a oferit declarații la finalul partidei.

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 21:18 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 00:00

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Dorin Șerdean, președintele „câinilor”, a oferit declarații la finalul partidei.

Toate detaliile despre Dinamo - CFR Cluj 0-2, AICI

Programul + rezultatele rundei #14 din Liga 1

VIDEO. Dorin Șerdean, declarații după Dinamo - CFR Cluj 0-2

„Sunt supărat pe situație, pe meci, pe orice vreți voi. Dinamo e în această situație de câțiva ani. Hai să ne gândim că vine Crăciunul, nu vreau să mai vorbesc despre situația clubului... N-am arătat foarte bine în seara asta. În România nicio faptă bună văd că nu rămâne nepedepsită. 

E ușor să aduci pe cineva să-ți dea 300.000 de euro în vară fără să calce în România, să acopere niște găuri făcute de alții, să mai aducă încă 250.000 de euro și acum să fie făcut în toate felurile. Uită lumea că am găsit o rușine la Dinamo, din punct de vedere financiar, sportiv, economic. Așa e realitatea. Nu e de acum, ci de ani de zile. Nimeni nu și-a asumat-o. 

Dacă a venit cineva după ani de căutări, tot nu e bine. Până la urmă, totul se va rezolva. Suporterii lui Dinamo sunt câteva sute de mii în România. Nu știu dacă puteți dumneavoastră să fiți portavocea acestor oameni. Și eu sunt un suporter dezamăgit. Am fost singurul care mi-am asumat ceva. 

Dacă așa înțeleg unii oameni să se comporte, dacă nu înțelegem că există ierarhii, legi în țara asta, legea celor 7 de ani de acasă... Trăim în niște vremuri incredibile. Sunt 550.000 de euro pe care cineva i-a dat la Dinamo. Dacă nu ar fi existat din spate acele probleme, oare era situația din prezent acum? O să vă spun altă dată ce am găsit la Dinamo în septembrie”, a declarat Șerdean.

480.000 de eurolunar, cu taxe, era bugetul lui Dinamo la venirea lui Cortacero, până să înceapă rezilierile

Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a reușit să intre pe stadion la meciul cu CFR Cluj, doar după lungi negocieri cu firma de securitate. Fanii lui Dinamo pun treptat mâna pe putere la club. În cadrul Consiliului de Administrație de săptămâna trecută au reușit îndepărtarea lui Alejandro Couto Lago din funcția de director general. Un al inamic declarat al celor din DDB, Dorin Șerdean, a fost oprit de firma de pază în momentul în care încerca să intre pe stadion.

Șerdean fost nevoit să negocieze cu doi oameni ai firmei de pază. Dialogul a fost surprins de reporterul GSP prezent la arena din Ștefan cel Mare.

Nu ştiu dacă CFR a făcut diferenţa atât de clar. Consider că am făcut nişte greşeli pe care nu ai voie să le faci la acest nivel şi aşa ei au profitat. Nu cred că CFR a fost echipa care a dominat sau a fost echipa mai bună. Ei au fost echipa mai experimentată şi au profitat de fiecare greşeală  a noastră 
Paul Anton, mijlocaș Dinamo

Îmi pare foarte rău pentru ce se întâmplă la Dinamo. Doar din ce văd din exterior, îmi pare nespus de rău. Asta e viaţa, trebuie să meargă înainte şi să o scoată la capăt anul ăsta şi să facă o reconstrucţie. E păcat pentru ce a fost această echipă. E păcat, Doamne fereşte!, să se desfiinţeze sau să intre în faliment
Cristian Bălgrădean, portar CFR

Ne așteptam să întâlnim un adversar care nu are nimic de pierdut. Consider că ne-am făcut jocul în prima repriză, exact cum am vorbit înainte de meci. A contat experiența noastră, presiunea e mult mai mare în Europa. Victoria e importantă, dar e degeaba dacă nu vom obține un rezultat bun și cu Craiova
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dinamo - CFR Cluj 0-2

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+44 FOTO

Citește mai multe știri despre partida Dinamo - CFR Cluj 0-2:

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1: 4 penalty-uri provocate în 14 etape

Dorin Șerdean, oprit de firma de securitate la intrarea pe stadion! Dialogul, surprins de GSP „Cine ți-a dat ordin? Dă-mi un nume!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (54)
alenb
alenb  •  18 Decembrie 2020, 17:04
Postat de catalin.palcu pe 18 Decembrie 2020, 10:02

Spaniolii au avut 60 de zile perioada de gratie, daca descopereau ca e gaura asa de mare in finantele clubului, puteau sa-i dea clubul inapoi lui Negoita si se spalau pe maini. Acolo e altceva! Ori ceva combinatie cu impresari care au luat comisioane mari cand au fost semnati jucatorii, dar nu e clar daca asa s-a intamplat, ori o manevra a lui Negoita, ori prostia unor pseudo-afaceristi din Spania. De ce si Negoita si Melero refuza orice declaratie, orice dialog?

Probabil clubul era inecat in datorii mari iar Negoita vroia sa scape de el, cumva, fara sa raspunda el personal si firmele lui pt datorii si viitoare litigii. Asa ca i-a gasit pe spaniolii astia specializati in falimentarea firmelor si care o sa dispara fara urma la momentul potrivit. De ce mai stau spaniolii totusi.. pai in ianuarie mai intra o transa TV pe care o s-o pape si dupa care lasa firma (clubul) in parasire si faliment. Aleluia!

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  18 Decembrie 2020, 12:29

Din comentariile postate e clar ca sunt unele care provin chiar de la Serdean sau oameni din apropierea lui. Altfel nu imi inchipui ca cineva poate sa ia partea unui individ atat de abject. Oricum, cu aceste postari vor ramane. Si, sper, cu niste dosare penale durdulii.

radumatei
radumatei  •  18 Decembrie 2020, 11:50

Dacă astea-s argumentele cu care vine Șerdean, mai bine să plece singur că se face de rușine. Auzi, poate vrea și statuie pentru Cortazero că a adus 550k la club. Păi ce, a venit ca sponsor? Ca donator? A venit să cumpere clubul, a angajat deja niște jucători pe sume uriașe iar trepădușului de Șerdean i se pare suficient că a adus ăla cîțiva euro și zice că de ceilalți să nu mai vorbim, că vine Crăciunul. Asta-i atitudinea clasică de țepar, dar mă tem că nu și-a găsit bine fraierii. S-ar putea ca ăia 7 ani de-acasă pe care-i pretinde de la suporteri să se transforme în 7 ani cu executare pentru el.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează