FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu se oprește din transferuri: Contra intră acum și pe piața românească

Cosmin Contra mai vrea transferuri la Dinamo
Cosmin Contra mai vrea transferuri la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 07:18 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 09:18

Dinamo a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor, iar antrenorul Cosmin Contra spune că vrea să mai aducă jucători la formația alb-roșie.

După ce a fost preluată de Pablo Cortacero, Dinamo a prezentat 7 jucători, iar marți seară alți trei au semnat cu echipa alb-roșie: mijlocașul Jorge Pombo (26 de ani), atacantul Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani) și portarul Tomas Mejias Osorio (31 de ani).

Antrenorul Cosmin Contra nu se oprește aici și a anunțat ce planuri are în perioada următoare cu formația alb-roșie.

„Cred că ne-am mişcat foarte repede şi am adus jucători pe pozițiile pe care eu am considerat că avem mare nevoie în momentul de faţă. Va trebui să mai aducem un atacant, dar nu ne grăbim în momentul de faţă. Dacă se va ivi o oportunitate bună, vom încerca să aducem un atacant. Probabil și un fundaş central cu experienţă.

Încercăm să aducem şi jucători români, sperăm să şi putem să îi aducem. Anton a fost unul dintre ei. El încă așteaptă alte oferte din străinătate. Este un jucător scump, dar îşi doreşte să continue în străinătate. Și îl înțeleg foarte bine”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Probabil cu modul meu de pregătire, aceşti jucători tineri vor creşte. Dar aveau nevoie lângă ei de jucători cu experienţă, care să ştie să joace un meci cu presiune, să ştie la ce echipă au ajuns şi să nu lase tot greul pe umerii acestor tineri. În funcţie de veniri probabil vom găsi echipe unde jucătorii să meargă să joace. Pentru că ne interesează ca jucătorii care nu au loc în echipă să nu rămână în tribună
- Cosmin Contra

Transferurile lui Dinamo:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia Białystok)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO. Revine Liga 1: toate detaliile despre Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

EXCLUSIV Dinamo, transferuri la miez de noapte! Cine sunt cei 3 jucători care au semnat cu formația lui Contra

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (15)
10216741700672837
Kevin Mann  •  09 Septembrie 2020, 21:12
Postat de endeavour pe 09 Septembrie 2020, 10:02

Plâng gigistii, plâng...

Oamenii plâng din diverse motive. Dar sunt șanse ca de data asta gigiștii să plângă de râs. Cu alte cuvinte, râsul lor cu lacrimi să fie luat drept plâns. Lol — Așteptăm comunicate PeCeHaș și DeDeBee.

rocky2
rocky2  •  09 Septembrie 2020, 19:41
Postat de rocky2 pe 09 Septembrie 2020, 19:36

Pot sa-l si vanda ulterior in castig!

Glumeam! N-a fost impreuna cu Alibec la fc5b si n-au facut nici o ...branza?

rocky2
rocky2  •  09 Septembrie 2020, 19:36
Postat de marcelclujnapoca pe 09 Septembrie 2020, 11:03

Budescu trebuie luat ca se pierde la Astra si e o afacere pentru Dinamo ! E de nationala si daca dovedeste la Dinamo ii creste cota Exponential ! Contra il stie ...l-a avut la nationala !

Pot sa-l si vanda ulterior in castig!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează