FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo anunță ce se întâmplă cu Lamine Ghezali » Jucătorul dezvăluie: „Aici am redescoperit plăcerea de a juca fotbal”

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 14:43 / Actualizat marti, 30 mai 2023 15:38

Venit în vară la Dinamo, Lamine Ghezali (23 de ani) a impresionat la formația alb-roșie. Iar șefii echipei anunță că va continua din sezonul viitor.

Cu 8 goluri și 3 pase de gol în 28 de meciuri, Lamine Ghezali a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo în acest sezon, fiind decisiv și în victoria cu FC Argeș.

Diamantul Ghezali
EDITORIAL
Diamantul Ghezali

Șefii lui Dinamo anunță: „Lamine Ghezali va continua”

După 6-1 cu FC Argeș, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a anunțat că vedeta lui Ovidiu Burcă va continua și din sezonul viitor.

Ghezali are o calitate extraordinară, important e să rămână liniștit. El va fi jucătorul nostru și anul viitor”, a declarat Andrei Nicolescu.

Acesta a fost completat de Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo: „Sunt mai mulți jucătorii, în special cei străini care au clauze în contract. Suntem asigurați. Cei mai mulți dintre ei au contracte pe doi ani. E posibil să primim oferte, dar le vom gestiona cu responsabilitate. În Liga 1 ne va aștepta o competiție dură. Dar vom face o echipă puternică”.

Este unul dintre jucătorii cărora le-am acordat cea mai mare atenție, are un caracter foarte puternic. Mi-a fost un profesor foarte bun. Au fost foarte multe momente când eram pe punctul să renunț eu, personal. Dincolo de capriciozitatea lui și caracterul lui puternic, am descoperit un băiat foarte motivat să reușească. Cred că l-am ajutat și eu puțin, sunt fericit pentru el, și-a găsit echilibrul și a înțeles ce așteptăm de la el. Într-adevăr e un jucător foarte bun.

- Ovidiu Burcă

Lamine Ghezali: „La Dinamo am regăsit plăcerea de a juca fotbal”

La finalul meciului tur al barajului de promovare/menținere în Liga 1, Lamine Ghezali a comentat prestația echipei sale și a vorbit despre cum se simte la Dinamo.

„ E important că acest mare club revine în prima ligă. Nu ştiu dacă e cel mai bun meci al carierei mele, dar a fost un meci foarte important. Suntem la un pas de promovare. Trebuie să rămânem concentraţi pentru că nu suntem deja promovați.

Când joci pe un asemenea stadion, cu asemenea suporteri, e minunat. Mulţumesc tuturor fanilor. Avem nevoie de ei să ajungem înapoi în prima ligă. Am regăsit plăcerea de a juca fotbal aici la Dinamo”, a spus Ghezali, potrivit OrangeSport.

VIDEO Atmosferă senzațională creată de fanii dinamoviști

 Citește și:

Pe cine au evidențiat Florin Prunea și Ilie Dumitrescu după Dinamo - FC Argeș: „A fost o singură echipă pe teren”

Ovidiu Burcă dezvăluie: „Fără acel cartier general, nu am fi azi aici!”

Citește și:

Încă un eveniment scandalos » Cel mai puternic om din lume a intrat în ring cu doi bărbați de pe TikTok! Imagini greu de privit
Altele
Încă un eveniment scandalos » Cel mai puternic om din lume a intrat în ring cu doi bărbați de pe TikTok! Imagini greu de privit
Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Superliga
Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea!”
Omul concediat astăzi de Adrian Mititelu, ironizat de foștii colegi de la FCU Craiova: „Dacă pleca acum un an, eram în Liga 1”
Liga 2
Omul concediat astăzi de Adrian Mititelu, ironizat de foștii colegi de la FCU Craiova: „Dacă pleca acum un an, eram în Liga 1”

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  31 Mai 2023, 19:27
Postat de brentford pe 30 Mai 2023, 18:43

Eu vorbesc de una,in schimb tu esti istet si vorbesti de alta. Intreaba-i pe aia de la Gaz Metan Medias ce au platit? Cand te duci in cap cu faliment direct nu isi recupereaza nimeni nici un leu. Insolventa taie din datorii,dar o parte se si platesc. Clubul in sine nu are nicio vina ca anumiti "investitori" au dat tepe si si-au tras partea,fie ca e vorba de Dinamo,GM Medias,s.a.m.d.

Mai omule, "clubul in sine" este reprezentat de acei investitori. Buni sau rai. Nu exista club bun detinut de patronat rau. Acei investitori erau Dinamo. Ca ei apar in documente, nu galeria. Institutia insolventei nu elimina falimentul, sper ca intelegi. Problema este ca Dinamo nu doreste sa respecte nici macar planul de reorganizare prin care a fost salvat de la faliment. Cica nu mai este fezabil. Pai asa, anual, pana la neplata tuturor datoriilor, se poate sustine aprobarea de noi planuri. Pe ce principiu unei categorii de creditori nu-i mai platesti deloc? Las la o parte ca fatul ca Zavaleanu se incurca in propriile explicatii. Exemplu simplu fiind cel cu veniturile obtinute din vanzarea de jucatori, unde nu s-a obosit sa atualizeze lista. Dar de ce nu au fost vanduti jucatori, dupa cum promitea in plan? Sa fim seriosi, in orice tara cu justitie corecta, noua solicitare de modificare nu ar fi aprobata.

Falticeni1962
Falticeni1962  •  31 Mai 2023, 16:39
Postat de brentford pe 30 Mai 2023, 16:55

La asta ma gandeam si eu...sa nu se reintoarca "epoca Negoita",cand vindea jucatori de 1-2 milioane pe 200k,parea ca ofera totul la reducere pentru a produce putin cash flow.

Trebuie să țină la preț Hagi vinde niște *** cu milioane €.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Falticeni1962
Falticeni1962  •  31 Mai 2023, 12:52

TREBUIE PRELUNGIT CONTRACTUL LUI GHEZALI PE 5 ANI.....NU SĂ-L VÂNDU MAI PE NIMIC CUM FĂCEAU ÎNAINTE. ......DACĂ-L VINDE SĂ CADĂ ÎN LIGA3 ŞI SĂ NU MAI PROMOVEZE NICIODATĂ ÎN LIGA 1.....BRAVO GHEZALI!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează