FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu renunță la Fabbrini! Cine e omul-cheie în negocierile pentru mijlocaș

Diego Fabbrini
Diego Fabbrini

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 15:42

Dinamo încearcă să-l aducă în această vară pe mijlocașul italian Diego Fabbrini, care își termină contractul cu FC Botoșani. 

Un alt jucător pe care dinamoviștii îl doresc este mijlocașul Botoșaniului, Diego Fabbrini, 28 de ani. "Câinii" i-au făcut o propunere italianului, dar acesta este asaltat de oferte, inclusiv de la actuala sa echipă, care a plusat cu dublarea salariului, la 10.000 de euro, și o primă consistentă pentru prelungirea contractului, de 100.000 de euro.

„Are acțiuni bune cu mingea la picior. Eu l-aș lua și mâine. Are loc la orice echipă. Este în primii trei mijlocași de atac din România”Cornel Dinu, 22 aprilie, la TV Telekom Sport

Negocierile dintre Diego și Dinamo sunt purtate de directorul general Bogdan Bălănescu. Oficialul are o veche relație de prietenie cu impresarul lui Fabbrini, Florin Manea, iar roș-albii încearcă să speculeze acest lucru pentru a câștiga semnătura vedetei din Moldova.

bogdan balanescu

800.000 de euroeste cota lui Diego Fabbrini conform transfermarkt.de

5 goluriși 3 pase decisive are Fabbrini în acest sezon la FC Botoșani

Fabbrini are 30 de meciuri și 3 goluri în Serie A, 12 meciuri și un gol în Europa League . Are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.

Citește și:

Dinamo are în vizor 5 fotbaliști din campionatul intern » Rondon, Aurelio, Caiado, Marc și Gorobsov, pe lista de achiziții a lui Rednic

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  20 Mai 2019, 15:58
Postat de lapusneanul pe 18 Mai 2019, 16:30

" vedetei din Moldova "..hahaha, autorule anonim, esti praf...:)

Vedetă în Moldova,e Sofia Vicoveanca!

calinescu_
calinescu_  •  19 Mai 2019, 09:22

MAI BINE GOLOFCA ...!!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Mai 2019, 16:30

" vedetei din Moldova "..hahaha, autorule anonim, esti praf...:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close