FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iuliu Mureșan: „Vă spun sincer, suporterii nu se bagă peste mine!” » Ce spune despre transferuri și relația Rednic - jucători

Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 10:10 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 10:57

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, susține că suporterii echipei nu se implică în deciziile luate la nivel administrativ. Oficialul dinamovist mai spune că atmosfera în cadrul echipei este îmbucurătoare și că Mircea Rednic a adus o schimbare în bine la antrenamente.

În ciuda faptului că suporterii dinamoviști dețin 20% dintre acțiunile lui Dinamo și că ei au dirijat totul la club luni bune, după ce acționarul majoritar Pablo Cortacero a dispărut din peisaj, Iuliu Mureșan susține că aceștia nu se implică deloc în deciziile importante luate la club.

Iuliu Mureșan: „Suporterii lui Dinamo nu se bagă deloc peste mine” 

„Suporterii nu se bagă deloc peste mine, vă spun sincer. Cu suporterii nu vorbesc des. Vorbesc doar cu 1-2 dintre ei, care sunt foarte politicoși. Nu sugerează nimic. Dimpotrivă, îmi spun că nu se bagă. Acum nu știu ce discută între ei, dar astea nu ajung ca o presiune la club. Și eu aș fi supărat, în locul lor, de situația din clasament, chiar de jocul echipei”, a declarat Iuliu Mureșan la GSP Live.

Iuliu Mureșan: „Rednic a produs un reviriment în joc”

Oficialul lui Dinamo spune că vede o schimbare în bine în jocul echipei, în ciuda lipsei rezultatelor. Mureșan apreciază și atitudinea jucătorilor odată cu venirea lui Mircea Rednic la echipă, deși au existat episoade tensionate între „Puriu” și jucătorii săi.

„În joc s-a produs un mic reviriment, chiar dacă nu avem rezultate. Și atitudinea a început să fie mai bună, asta-mi dă speranțe. Rednic a adus o schimbare la echipă încă de la început, ca implicare, ca mentalitate. Jucătorii nu sunt supărați, nu există conflicte cu Rednic. 

Nu s-a plâns nimeni la antrenament, nu răspunde nimeni. Discuții mai sunt. E normal să fie în contradictoriu, dacă-i reproșezi ceva unui jucător iar el are curaj și caracter, se apără și-și spune punctul de vedere. Atmosfera este bună. Antrenamentele, ca și conținut, sunt mult mai bune decât ceea ce s-a făcut până acum în acest campionat”, a declarat Mureșan.

Iuliu Mureșan: „Încercăm să mai aducem jucători la Dinamo”

„Încercăm să mai aducem jucători, să facem un lot mai competitiv din mers. Noi pe toate le-am făcut din mers. Am luat niște jucători pe repede-înainte, care nu-și găsiseră echipe și nu se antrenaseră din mai, lucru valabil și acum.

Maximum 2 jucători ar mai putea să vină. Un atacant și un fundaș dreapta, din discuțiile pe care le-am avut cu Mircea Rednic, am convenit să aducem câte un jucător pe cele două posturi. 

Fundaș dreapta pentru că Nica a tot fost accidentat și nu am putut să ne folosim de el. A însemnat ceva, e băiat de caracter, dar la fotbal trebuie să joci. Dacă nu o faci, treci în plan secund. Deian Sorescu nu știu cât e fundaș”, a încheiat administratorul special de la Dinamo.

Deian e un jucător important, pe care ne bazăm în continuare. Cel puțin până în iarnă. Pentru a putea fi transferat, trebuie să fie titular și să joace bine. E cel mai valoros jucător din club la ora actuală. 

Am vorbit cu comandatul clubului sportiv, domnul Popa, și cineva important din conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Toată lumea m-a asigurat că cel târziu în vară intră buldozerele cu demolarea, că va începe lucrul la noul stadion. Să vedem, eu cred când văd.

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Boicot! O parte din suporterii lui Dinamo anunță că nu vin la meciul cu Rapid: „Avem timp de fotbal după ce nu mai murim” + cer întreruperea campionatului

S-a dus, cu ofertă, cu tot! Cine e jucătorul care i-a dat cu flit lui Mircea Rednic

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează