FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL 3 dintr-o lovitură! Dinamo a anunțat noile transferuri » Pot juca diseară

Dinamo a anunțat 3 transferuri: Moura, Morar și Grădinaru // FOTO: Imago
Dinamo a anunțat 3 transferuri: Moura, Morar și Grădinaru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 13:27 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 14:15

Dinamo a anunțat azi transferurile lui Vlad Morar, Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, jucători pe care i-a dorit după ce și-au reziliat contractele cu Gaz Metan.

Formația din „Ștefan cel Mare” a primit undă verde din partea LPF și i-a legitimat pe cei 3 jucători, plecați de la Mediaș din cauza restanțelor salariale.

Vi-l mai amintiți pe Magaye Gueye?
DINAMO
Vi-l mai amintiți pe Magaye Gueye?

3 transferuri anunțate azi de Dinamo

Fundașul Gabriel de Moura, mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Vlad Morar, toți trei ultima oară la Gaz Metan Mediaș, au semnat contracte cu Dinamo București și au început primele antrenamente sub comanda antrenorului principal Flavius Stoican 
– comunicat Dinamo

Din informațiile Gazetei Sporturilor Vlar Morar, care a mai fost dorit de Rapid și Farul, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Moura și Grădinaru vor juca la Dinamo timp de un an și jumătate, cu condiția ca echipa să nu retrogradeze.

Moura, Morar și Grădinaru pot debuta azi la Dinamo

Miercuri, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunțat că cei 3 jucători sunt apți de joc și ar putea debuta la „câini” chiar împotriva fostei lor formații.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel.  În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber.  Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului. Rămâne de văzut la antrenamente cât de pregătiți sunt”, a spus Iuliu Mureșan la ProX.

  • Gabrie Moura are 33 de ani și a semnat un contract pe 6 luni. Fundașul dreapta brazilian a mai jucat la Dinamo în perioada iulie 2019-ianuarie 2020, iar în acest sezon a strâns 26 de partide pentru medieșeni.
  • Răzvan Grădinaru (26 de ani) poate juca în centrul sau pe benzile liniei de mijloc. Cotat la 550.000 de euro și crescut la juniorii FCSB, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol.
  • Atacantul Vlad Morar (28 de ani) are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolu, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA

VIDEO Flavius Stoican, înainte de Dinamo - Gaz Metan: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!”

Citește și: 

EXCLUSIV Vești mari pentru Flavius Stoican înainte de Dinamo - Gaz Metan » Reveniri de marcă în lotul „câinilor”

Florin Răducioiu, îngrijorat de problemele financiare din Liga 1: „Nu mai este un campionat credibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
creeperno115
creeperno115  •  18 Februarie 2022, 22:39

Dupa ce s-a desfiintat grupa lui de varsta din academie, s-a dus la fcsb

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Februarie 2022, 19:04

...”Răzvan Grădinaru (26 ani).......... crescut la juniorii FCSB....” !!!!??? Alo GSP, să înțeleg că aveți ziariști mediocri ?! Grădinaru s-a format și a jucat pînă la 14 ani la Dinamo, ”ați uitat” să spuneți asta !!!???

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Februarie 2022, 18:57

Când vezi cât de limitați sunt unii....după mintea lor zbuciumată, Dinamo e de vină pentru ce se întamplă Mediaș !!!??? Păi măi....” scăpați de la glumeți”, la Mediaș nu s-au plătit salariile din.....august 2021 !!!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează