FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Dinamo, luată la rost după ce a pierdut unul dintre fotbaliștii-revelație ai Ligii 1: „Nu trebuia scăpat, are calitate!”

Ion Gheorghe a reușit să înscrie de 2 ori pentru Voluntari în acest play-out
Ion Gheorghe a reușit să înscrie de 2 ori pentru Voluntari în acest play-out

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 10:55 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:21

Invitat la GSP Live, antrenorul Florin Motroc (52 de ani) a declarat că cedarea lui Ion Gheorghe (20 de ani) reprezintă o greșeală importantă comisă de Dinamo.

Gheorghe a fost coleg la Academia lui Dinamo cu Vlad Motroc (21 de ani), fiul lui Florin, care acum evoluează în Liga 2, la FC Argeș. Acesta a fost contextul în care antrenorul l-a cunoscut pe tânărul fotbalist al lui Voluntari, despre care vorbește cu multă admirație.

„La Ion s-a greșit, îl știu de mulți ani. Am fost ferm convins că el intră în categoria jucătorilor care nu trebuie scăpați de Dinamo. Era un jucător care arăta clar că are niște calități. Îmi este greu să spun dacă la Dinamo ar fi avut evoluțiile pe care le are la Voluntari. 

Să joci la Dinamo, Rapid și Steaua, e cu totul diferit față de a juca la Clinceni, Voluntari sau altă echipă. Presiunea e alta, miza e alta. E destul de greu să poți face față la nivelul ăsta. E un copil cu calitate. Mă gândesc că poate ar fi avut șansa să joace cu regula asta (n.red. U21). Mai ales că sunt preferați jucătorii de atac în detrimentul celor care joacă pe fund”, a dezvăluit Florin Motroc în cadrul emisiunii „GSP Live”.

Gheorghe a învins-o pe Dinamo

Crescut de Academia lui Dinamo, mijlocașul dreapta a fost lăsat să plece liber de contract la FC Voluntari în vara lui 2018. Între timp, a devenit titular incontestabil în trupa lui Mihai Teja, fiind chiar cel care a adus victoria echipei sale în meciul direct cu Dinamo din play-out, scor 1-0.

EXCLUSIV VIDEO Dinamo, luată la rost după ce a pierdut unul dintre fotbaliștii-revelație ai Ligii 1: „Nu trebuia scăpat, are calitate!”
Ion Gheorghe

450.000 eurovalorează Ion Gheorghe, potrivit transfermarkt.com

4 goluri și 10 pase decisivea strâns Ion Gheorghe la formația ilfoveană, în 70 de meciuri

De curând, oficialii „câinilor roșii” au dat semne că ar vrea să activeze clauza de rescumpărare a lui Ion Gheorghe, fixată în momentul cedării acestuia la Voluntari. Aceasta este în valoare de 50.000 euro, o sumă modică, însă mijlocașul nu pare tentat de o revenire în „Ștefan cel Mare”.

Eu nu vreau să revin, având în vedere situațiile celor două cluburi, dar și ceea ce s-a întâmplat cu mine la Dinamo. Avem planuri mari aici, la anul vrem să ne batem pentru Cupele Europene. Sper să nu ajungem la judecată, în mod normal ei mă pot lua dacă virează acei bani în contul clubului meu, dar am înțeles că este importantă voința mea, care e clară - Ion Gheorghe, pentru GSP.ro

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mercato de criză la Dinamo » „Câinii” aduc de urgență un jucător fără niciun minut în acest sezon!

Ultimele informații despre focarul din „Ștefan cel Mare”: ce urmează pentru jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează