FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a anunțat cine dă comisioane la Dinamo: „Ăștia suntem” » 3 oameni de afaceri bagă bani în club

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 10:14 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 12:16

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a dezvăluit cine ajută acum cu bani clubul, după ce Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al „câinilor”, a spus că a avut o primă rundă de discuții cu mai mulți oameni de afaceri din Dubai.

  • Sepsi – Dinamo se joacă duminică, de la 17:15. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Look+, TelekomSport și DigiSport 1.

„Puriul” a spus că impresarii a patru dintre cei cinci jucători aduși de la revenirea lui la Dinamo au primit comisioane, iar sumele au fost plătite de el și de doi oameni de afaceri, Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu, care au dat bani și în trecut. În plus, și Nicolae Badea ajută clubul cu bani.

Mircea Rednic: „Eu, Iuhasz și «Tata» Nițu am plătit comisioane. Nicolae Badea plătește salariile”

„Sunt banii mei și fac ce vreau cu ei. E plăcerea mea. Din cinci jucători, doar unul nu a avut comision. Sunt impresari care nu vor să semneze fără comision.

Un comision de 2.500 de euro l-a plătit «Tata» Nițu, altul, tot de 2.500, l-a plătit Iuhasz. Și două de 4.500 le-a achitat Rednic. E un efort mic, dar toți trebuie să facem eforturi. Suntem în insolvență și nu putem face altfel. Eu voi da prima pentru meciul cu Sepsi, iar Iuhasz și «Tata» Nițu vor da pentru cel cu CFR Cluj. Eu dau și o zi liberă.

Domnul Badea completează foarte multe salarii. Iar DDB-ul face eforturi foarte mari. Ăștia suntem. Sper să vină și alții, arabi, din Afghanistan...

S-a ajuns în situația asta din cauza unor nepricepuți. Cum să dai salarii de 20-30.000 de euro când tu ești vai de mama ta? Cum să semnezi așa ceva? Semnezi și fugi repede... S-au căutat soluții pentru că alții nu știu ce au vrut să facă. Și soluția a fost insolvența”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

S-a aflat ce comisioane a încasat Luana Rednic de la Dinamo » Suma de bani primită în urma transferurilor de jucători

Pe cine a adus Rednic la Dinamo

  • Marko Nunic (atacant, 28 de ani)
  • Cătălin Carp (fundaș central, 28 de ani) 
  • Michael Espinosa (mijlocaș defensiv, 28 de ani)
  • Nikolaos Kainourgios (extremă stânga, 23 de ani) 
  • Tomas Vestenicky (atacant, 25 de ani).

 Sunt mulțumit că au venit acești jucători. În această perioadă e greu să găsești jucători buni. Mulți sunt în urmă cu pregătirea și au nevoie de o lună ca să fie gata 
– Mircea Rednic

„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”
DINAMO
„Investitori puternici din Dubai, în curând la Dinamo” » Anunțul care aprinde speranțele fanilor: „«Cenușăreasa» vrea 20 de milioane € garanție de la «Făt Frumos»”

VIDEO Victor Becali: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și: 

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

Cristi Borcea: „Dinamo n-are niciun viitor! Deconectezi aparatele și gata” + Recunoaște că s-a implicat la echipă

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  30 Octombrie 2021, 22:36

Respect!

dd_696
dd_696  •  30 Octombrie 2021, 18:49

Mircea, executa nepriceputii si *** de la Dinamo, fara remuscari! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

6.6.6
6.6.6  •  30 Octombrie 2021, 13:44

Cum adica, nu Prunea baga bani? Eu asa am crezut la cit de vocal este. Nici macar cei care comenteaza prin presa ca stiu ei cum e cu comisioanele? Ce chestie...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează