FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

Dinamo se bate cu campioanele Elveţiei şi Serbiei

Dinamo şi Partizan s-au întîlnit şi iarna trecută, tot într-un amical, încheiat 0-0
Dinamo şi Partizan s-au întîlnit şi iarna trecută, tot într-un amical, încheiat 0-0

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 12:31

Roş-albii şi-au stabilit turneul de pregătire din această vară în Austria, în perioada 25 iunie - 9 iulie. În acest interval, "cîinii" vor avea, pe lîngă antrenamente, şi mai multe partide de verificare.

Dinamo va participa la Tirol Cup, unde vor avea adversari de calibru: Basel (campioana Elveţiei), Partizan Belgrad (campioana Serbiei) şi Eintracht Frankfurt, echipă ce a retrogradat din Bundesliga în acest sezon. Se discută şi pentru un meci amical cu echipa naţională a Emiratelor Arabe Unite, pe data de 6 iulie. Între aceste confruntări, roş-albii vor mai juca împotriva unor echipe locale, din ligile inferioare din Austria.

"Cîinii" au primit şi o invitaţie pentru un turneu de verificare la Moscova, însă, momentan, această propunere a fost declinată.
În cazul în care Poli Timişoara va primi licenţa şi va putea participa în cupele europene, Dinamo va disputa primul meci în turul 2 preliminar al Europa League pe 14 iulie. Altfel, "cîinii" vor debuta pe 28 iulie, în turul 3 preliminar al Europa League.


A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
aureliano08
aureliano08  •  01 Iunie 2011, 00:00

MULT NOROC CA VALOARE N-AVETI. DOAMNE AJUTA ROMANIA

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  31 Mai 2011, 20:53

voi luati jucatori de calitate.....nu amicalele is imp...

paulo
paulo  •  31 Mai 2011, 13:08
Postat de ortega pe 31 Mai 2011, 12:41

"Dinamo se va bate ... " Total gresit , corect ar fi fost " Dinamo va fi bataia de joc a campioanelor Elvetiei si Serbiei " !

sau poate ti-ai dori sa fie asa, mai corect zis... hai pa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează