FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamo l-a vrut, U Cluj l-a luat! Unde s-a făcut diferența

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 12:00 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 13:04

Brazilianul Roger Junio, mijlocaș ofensiv de 27 de ani, ex-CFR Cluj și UTA, a fost prezentat de U Cluj. Sud-americanul a fost dorit și de Dinamo, însă jucătorul a ales să lupte pentru play-off, nu pentru evitarea retrogradării.

Dinamo caută golul, victoriile, dar și primul transfer al mercato invernal. Alte formații din Liga 1 au fost active pe piața transferurilor. Nu și Dinamo, încă.

Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”
DINAMO
Schimbare la nivel înalt la Dinamo! Decizie de ultima oră luată de șefii „câinilor”

U Cluj l-a prezentat în ultima zi a lui 2023 pe mijlocașul ofensiv brazilian Roger Junio, 27 de ani, care revine în Liga 1, după experiențele de la CFR Cluj și UTA.

Dinamo l-a vrut pe Roger, U Cluj l-a luat!

Sud-americanul a fost și pe lista lui Dinamo, din informațiile GSP, doar că ardelenii s-au mișcat și l-au convins să semneze. Va pleca în cantonament în Antalya, la Belek, alături de U.

Nu a fost neapărat o chestie financiară, cât a fost vorba de implicarea celor de la U Cluj și alegerea fotbalistului, susțin apropiații jucătorului.

69de meciuri are Roger la UTA, bifând 6 goluri și 11 pase decisive

Astfel, gruparea de pe malul Someșului a mutat pentru a doua oară în mercato, în tentativa de a întări lotul pentru o calificare în play-off. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a adus un al doilea brazilian după fundașul central Thalisson Kelven (27 de ani).

C Universitatea Cluj a bifat al doilea transfer al iernii. Roger Junio Rodrigues Ferreira (27 de ani) este noul jucător al echipei noastre. Mijlocașul ofensiv brazilian are în palmares două titluri de campion în Letonia și unul în România, dar și peste 80 de meciuri în Superliga.

- comunicat U Cluj

Roger revine în România, după jumătate de an în Arabia Saudită

Plecat în vară de la UTA, Roger Junio Rodrigues Ferreira revine în Superligă. El a jucat în prima parte a acestui sezon în Arabia Saudită, la Al Taraji, pentru care a strâns 9 meciuri și 4 goluri.

2022este anul în care Roger a cucerit campionatul cu CFR Cluj, adunând acolo 35 de apariții și 5 assist-uri

VIDEO Zeljko Kopic le-a transmis jucătorilor lui Dinamo ce așteaptă în 2024 de la ei: „Este o luptă pentru supraviețuire. Trebuie putere mentală și mentalitate de lider”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV U Cluj, poziție fermă în privința postului de antrenor: „Cel puțin până în 2025”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/petrolul-ploiesti-marian-copilu-florin-pirvu-confirmat-724619.html

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
aquadig
aquadig  •  03 Ianuarie 2024, 08:45

U Cluj o sa ia titlul cu asta care are 6 goluri in 70 de meciuri.

mirstelistu
mirstelistu  •  02 Ianuarie 2024, 12:11

Dinamo vrea dar nu poate si din pacate jucatorii seriosi refuza aceasta echipa dupa ce au vazut si auzit ca sunt maestrii in a trage tepe la angajati prin insolvente repetate si se pare ca devine obisnuinta treaba asta prin mamaliga 1 la tot mai multe echipe in special la dinamo

msergiua
msergiua  •  02 Ianuarie 2024, 10:03
Postat de zetanu pe 01 Ianuarie 2024, 14:49

diferenta s-a facut in cheltuiala banului public. la unii, banul ala public s-a taiat din pix, fiind datorii la bugetul de stat etc. iar la ceilalti, e bagat fara numar de un mare ”mic” amator al fotbalului, celebrul milica poc.

Platesc taxe in Cluj si prefer ca banii sa mearga la U Cluj decat in buzunarele hotilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează