FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPĂ AMÎNATĂ

Dinu: "Va fi costisitor din punct de vedere fizic pentru fotbalişti"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat că nu i se pare firească programarea partidelor din returul Ligii I începînd cu luna februarie.

"Programarea duminică-miercuri-duminică va reprezenta un program costisitor din punct de vedere fizic pentru fotbalişti. Niciodată nu s-a început campionatul în România aşa devreme ca în acest an. Este foarte greu de jucat in februarie si in fiecare an s-au amanat etapele", a zis Dinu la GSP TV.

"Problema la titlu este în continuare deschisă pentru Dinamo.  Oricum, pentru Dinamo, la frămîntările avute, nu este imperios să ia titlul. Sigur, dacă batem la Cluj şi la Steaua, avem şanse mari, dar trebuie privită cu obiectivitate valoarea lotului", a continuat el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
craz1est
craz1est  •  11 Martie 2010, 17:56
Postat de ockiu pe 11 Martie 2010, 17:10

eeee mei aia "e" jucatori de fotbal - sportivi in adevaratul sens al cuvantului nu ca ai nostri dansatori de bamboo ...

Dragi prieteni, ati vazut ce stadioane au aia ? la gazon ma refer... cum naiba sa nu joci din 3 in 3 zile de placere pe un asemenea stadioane cum au englezii. Eu unu pe mocirlele de la noi n-as juca nici la 3 saptamani odata. sa stau ud la fund 90 de minute ,cu ghetele imbibate in apa si noroi, numai de alergat nu mi-ar arde...

ockiu
ockiu  •  11 Martie 2010, 17:10
Postat de pe 11 Martie 2010, 14:56

COSTISITOR DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC tov. militian,bolsevico-securist?Dar pt. cei din Anglia nu e costisitor?sau din alte campionate sau aia au mai multe picioare si oua? La cati bani castiga semianalfabetii aia de fotbalisti romani sincer nu mie mila de ei.Sa joace daca nu sa mearga naibii la uzina sau la sapa.dinu marele filozof de 2 bani!

eeee mei aia "e" jucatori de fotbal - sportivi in adevaratul sens al cuvantului nu ca ai nostri dansatori de bamboo ...

 •  11 Martie 2010, 16:36

betivu asta nu e sanatos astia de prin anglia spania joaca si 3-4 meciuri pe saptamana si nu se mai plang si rablele astea de la noi se plang daca joaca doua meciuri pe saptamana .De asta avem un campionat asa de slab din cauza mentalitatilor de tip bolsevic

Vezi toate comentariile (10)
Comentează