FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

După un an, Eric a jucat din nou pentru Gaz Metan! Ce experienţă neplăcută a trăit la revenire

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 13:07

Gaz Metan Mediaş şi Gloria Bistriţa au terminat la egalitate, scor 1-1 partida disputată vineri seara pe stadionul din Mediaş.

Jucătorii pregătiţi de Cristian Pustai au deschis scorul în minutul 30 prin Markovici, iar bistriţenii au egalat în minutul 86 prin Curtuiuş. În repriza a doua, Eric de Oliveira a ratat o lovitură de la 11 metri.Brazilianul Eric de Oliveira a explicat că este bucuros că a revenit în tricoul Gazului Metan. Jucătorul a explicat că a ratat lovitura de pedeapsă pentru că a fost prea sigur că va înscrie.

“A fost un meci frumos în care am avut cîteva emoţii. Mă bucur pentru faptul că am revenit pe gazonul pe care am ajutat echipa medieşeană să crească. A fost o experienţă plăcută deoarece am putut din nou să alerg şi să revin în joc. Din păcate am ratat un penalty pentru că mi-am dorit foarte mult să înscriu.Mai este puţin şi voi reveni la forma la care am fost”, a explicat Eric la finalul întîlnirii de aseară. Ultimul meci jucat de Eric în tricoul Gazului Metan a fost cel cu Kups Kuopio,din 22 iulie 2011,din cadrul turului II al preliminariilor Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spivak
spivak  •  09 Septembrie 2012, 00:31

S-a întors cu coada între picioare.

aly2006g
aly2006g  •  08 Septembrie 2012, 13:13

Hai Gazu!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează