FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Singurul om care l-a înfruntat pe Becali la FCSB: „A ținut în frâu ieșirile lui, jucătorii se simțeau protejați”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 11:31 / Actualizat luni, 07 martie 2022 15:58

Janos Szekely (38 de ani), fost mijlocaș la FCSB între 2008 și 2011, a discutat, la emisiunea GSP Live din această dimineață, pe marginea imixtiunilor lui Gigi Becali din interiorul echipei. Patronul le face viața un calvar antrenorilor și își critică jucătorii după fiecare meci mai slab.

Obișnuit cu un astfel de mediu din perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, Szekely nu e deloc surprins de abordările lui Gigi Becali, însă îl laudă pe Edi Iordănescu, tehnicianul care, pentru o scurtă perioadă de timp, a ținut piept capriciilor patronului.

Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”
GSP LIVE
Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”

Janos Szekely: „Edi Iordănescu a ținut un frâu ieșirile lui Becali”

„Sunt situații la ordinea zilei în România, le-am trăit și eu când am jucat acolo. Jucătorii care merg la FCSB știu situația, știu că mai devreme sau mai târziu se vor lovi de acest lucru (n.r - de criticile primite din partea patronului Becali).

Tot respectul pentru Edi Iordănescu. În scurta perioadă în care a fost la FCSB, a reușit să țină în frâu aceste ieșiri. Jucătorii s-au simțit protejați în acea perioadă. E păcat...au o bază foarte frumoasă, suporterii s-au întors, dar sunt aceste obiceiuri ale patronului. Oricum, știi unde mergi când te duci acolo”, a spus Janos Szekely, la GSP Live.

În noiembrie 2021, după 3 luni, 11 meciuri și 8 victorii la FCSB, Edi Iordănescu a preferat să plece de la cârma echipei, fiind nemulțumit de intervențiile publice ale patronului Gigi Becali la adresa echipei, dar și de semnalele primite din partea latifundiarului în discuțiile private pe care le purta cu acesta.

Gigi Becali pune presiune pe Edi Iordănescu

După ce Tavi Popescu a adus victoria celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari, 1-0, Gigi Becali l-a elogiat pe mijlocașul ofensiv de 19 ani. Omul de afaceri spune că selecționerul trebuie să-l convoace pe Octavian Popescu la următoarele meciuri ale echipei naționale, comparându-l pe acesta cu Neymar.

Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal. E cel mai bun fotbalist din România. Nu-i iei mingea, driblează, pasează. E ca Neymar, se apropie de Neymar, când era la Barcelona. Poate chiar să-l depășească. Nu pierde mingea, intră, face, drege. Cum să te întrebi dacă nu-l ia? Dacă nu-l iei, cum să te mai califici?

Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că nu știe fotbal sau are mintea întunecată. Astfel va claca precum alții care au făcut împotriva mea. Dumnezeu vede”, a spus Becali la ProX.

VIDEO Dumitru Dragomir nu mai crede în FCSB: „Nu prinde nici locul 2!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Ruptură! Peluza Nord a luat în colimator vedeta de la FCSB: „Ne-a revoltat! Incredibil gest”

Tavi Popescu, MVP în FCSB – FC Voluntari » Cine a dezamăgit + ce notă a luat Târnovanu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
opinez
opinez  •  07 Martie 2022, 18:33

Acest articol vrea probabil sa ne spuna ca Edi e 'valabil'. La fel cum din alte articole am aflat ca valabili au fost si Piti, Oli si altii ca ei. Realitatea e ca acest George/Gheorghe/Gigi/Razboinic al Luminii/Klopp nu a respectat si nu respecta pe nimeni. Problema oricaruia fara vreo meserie si ocupatie concreta. El a dat doar impresia ca asculta de susnumitii pentru ca avea ceva de castigat. De la Piti & Paunescu, ABC-ul murdar al fotbalului, de la Oli combinatiile din vremurile respective, de la Reghe influentele impresariale ale consoartei. Iar de la Junior posibile avantaje de la Senior. Daca nu mai insel pe vremea aia Seniorul era selectioner sau in anturajul federatiei, iar recentul mandat al lui Edi a fost puternic corelat cu un posibil lobby al Generalului pe langa minister pentru stadion, palmares etc.

steaua1986.
steaua1986.  •  07 Martie 2022, 17:15
Postat de andreif pe 07 Martie 2022, 17:08

Sa te numesti gigi,gheorghe si sa vorbesti de fani ai lui Becali!!!!Asa ceva...

Dupa mintea ta si Sfantul Gheorghe era fan gigi becali.

andreif
andreif  •  07 Martie 2022, 17:08
Postat de gigi.gheorghe pe 07 Martie 2022, 16:49

Ti-a facut idolul bufon? Grele zile ati ajuns voi cei din fan clubul gigi becali.

Sa te numesti gigi,gheorghe si sa vorbesti de fani ai lui Becali!!!!Asa ceva...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează