FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cristi Tănase revine în Liga 1! Semnează cu FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2020 19:27

FC Voluntari mai face un transfer de marcă în această iarnă. Cristian Tănase (32 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, va semna cu formația ilfoveană.

Robert Gherghe, director executiv la FC Voluntari, a admis că pregătește un transfer de marcă, dar nu a dezvăluit numele. Din informațiile GSP.ro, fotbalistul este Cristian Tănase. Mijlocașul va semna cu FC Voluntari în zilele care urmează.

Tănase, ultima dată la Giresunspor în liga secundă din Turcia, va reveni pentru a doua oară în Liga 1, după aventura nereușită la FCSB în sezonul precedent. 

VIDEO // Robert Gherghe anunță un transfer important la Voluntari

„Este o luptă contracronometru pentru noi. Transfeurile făcute de noi în această iarnă sunt o surpriză pentru iubitorii fotbalulu. În pauza de iarnă echipa se resuscitează de fiecare dată. Nu vom retrograda nici în acest an! Nu-mi place să folosesc astfel de cuvinte, dar pregătim o bombă! Veți vedea un internațional român cu multe meciuri în naționala României. Sunt șanse mari să ajungă în aceste zile la Voluntari. E trecut de 30 de ani, a fost vândut pe mulți bani în trecut, are multă experiență și va ajunge aici”, a declarat Gherghe pentru GSP.ro.

Jucătorii transferați de Voluntari în acastă iarnă

  • Vlad Morar (gratis, Panetolikos) - 26, atacant
  • Eric (gratis, Viitorul) - 34, mijlocaș
  • Moussa Sanoh (împrumut, Gaz Metan) - 24, mijlocaș
  • Alexandru Pașcanu (împrumut, CFR Cluj) - 21, stoper
  • Valentin Cojocaru (împrumut, Viitorul)
    Alexandru Tudorie (împrumut) - 23, atacant

Vezi și:

Scandal înainte de Voluntari - FCSB! Observatorul de arbitri e demolat de Crăciunescu: „Ce caută acest repetent aici?”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  07 Februarie 2020, 08:42
Postat de antalmihai pe 06 Februarie 2020, 19:41

chiar nu mai inteleg nimic , si cu siguranta nu sunt singurul. De unde fac rost de bani, nenorocitii astia tot timpul inainte de playout de bani, e valabila chestia de 4-5 ani cel putin! De unde,fiindca nu ai, dar apar din senin??? Ce bani *** se invirt acolo???

Cum iti permiti bah prazare sa-i faci nenoriciti pe cei din voluntari ?? Bah in voluntari mp de pamant costa 200 de euro ...la voi costa 1 praz mp ...auzi la el ce imi scrie ...cum imi permit sa-i spun "asta" lu Minculescu ....

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  06 Februarie 2020, 21:06

Mă întreb ... Dintre ăsta , Claudiu Răducanu și Dăncila , care o fi mai sărac în neuroni ...

ovidiu2019
ovidiu2019  •  06 Februarie 2020, 20:58
Postat de antalmihai pe 06 Februarie 2020, 19:41

chiar nu mai inteleg nimic , si cu siguranta nu sunt singurul. De unde fac rost de bani, nenorocitii astia tot timpul inainte de playout de bani, e valabila chestia de 4-5 ani cel putin! De unde,fiindca nu ai, dar apar din senin??? Ce bani *** se invirt acolo???

Pai in playout te aduni, ca sa nu retrogradezi. Poate au buget de rezerva pentru playoff, dar tu oare crezi ca primaria tine echipa asta? Nici nu mai e posibil dupa lege.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează