FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 3-0

EXCLUSIV Jucătorul bătut de Grozavu reacționează: "Ori plec eu, ori pleacă el" + Cum arată Golofca după lovitură

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2017 11:41

 Cătălin Golofca, jucătorul bătut ieri de Leo Grozavu după ce a fost schimbat în minutul 83, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro.

update

Conform surselor GSP.RO, în această seară sau mâine dimineață va avea loc o ședință în cadrul clubului, cu privire la acest caz. 

Mâine este programată susținerea unei conferințe de presă, însă nu sunt șanse ca Leo Grozavu să fie demis din funcția de antrenor principal.

ȘTIREA INIȚIALĂ!

Atacantul în vârstă de 26 de ani se apără și spune că n-a aruncat cu tricoul pe jos așa cum a crezut tehnicianul moldovenilor. Totodată acesta le transmite șefilor de la FC Botoșani că nu va mai lucra niciodată cu antrenorul Leo Grozavu.

"Imaginile vorbesc de la sine. Mă duc astăzi să vorbesc cu conducătorii. Se vede că m-a lovit. M-a lovit pentru că mi-am dat jos tricoul de pe mine. El a spus că am aruncat tricoul, dar se vede și pe imagini că tricoul era pur și simplu în fața mea. După ce m-a făcut varză tot meciul, m-a înjurat, am dat tricoul jos de supărare.

Poate am jucat și eu slab, poate am avut o zi proastă. Eu am dat cu cotul la Iași și am plătit, am stat pe bară 4 etape. Acum să plătească și el. Cu el nu mai vreau să lucrez. Cum aș putea să mai lucrez cu el? Cum pot să-l mai respect vreodată după ce a dat în mine? Cum pot să-i mai ascult indicațiile acum?

E prima dată când a făcut așa, nu știu ce l-a apucat. Dacă mă așteptam să fiu lovit mă apăram și eu. Imaginile vorbesc, eu nu mai am ce spune. Ori plec eu, ori pleacă el. Stau până-n vară și vedem ce va fi", a declarat Golofca pentru GSP.ro.

Cu toate că a negat că l-a lovit pe jucător, palma dată de Leo Grozavu a lăsat urme. Mai jos puteți vedea poza cu buza spartă a lui Golofca. FOTO: monitorulbt.ro

buza sparta monitoru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
jalabert
jalabert  •  07 Martie 2017, 20:48

adevarul e ca grozavu l-a vazut pe golofca putin mai palud si i-a dat o palma sa nu-si inghita limba jucatorul si cine stie poate a evitat o tragedie.

959004460827652
Sàrupt Unbúrlan  •  07 Martie 2017, 19:31

In orice tara civilizata, lui Golofca i-ar fi pus Dumnezeu mana in cap! Nu numai proces penal & civil impotriva lui Golofca, proces civil impotriva clubului, a ligii si a federatiei cu daune de milioane.

rumunek
rumunek  •  07 Martie 2017, 18:11
Postat de argus pe 07 Martie 2017, 17:54

Ca Grozavu este un "bagabond" a carui "argumente" stau in injurii si sarit la bataie, nu este o noutate! Intrebarea care se pune este in ce masura este in caz in care procuratura at trebui sa se aurosesizeze cat si, nu in ultimul rand "nea Burleanu" (pardon FRF-ul lui nea)? Cat despre sedinta de la club, fiti siguri ca acestia nu vor lua o alta masura decat o eventuala amendare . Grozavu, intr-o lume civilizata, o lume in care derbedeii sunt pusi "la colt" (nu in ultimul rand, de justitie!) antrenorul tip "Grozavu" si-ar cauta de lucru, oriunde, numai in fotbal, nu. Salutari FRF cat si "tutulor" celor ce se fac ca "ploua", pentru luarea masurilor (ne)educative in "grozavul" caz Grozavu! Grozav, nu? Nu el cat pumnul acestuia!

A carui? 2, treci la loc!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează