FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV L-au rezolvat! Gicu Grozav a plecat azi în cantonamentul lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 14:59

După ce Daniel Stanciu a garantat aseară că Grozav va juca la Dinamo, se pare că s-a ajuns deja la un acord cu cei de la Terek Groznîi, pentru că fotbalistul a plecat azi în cantonamentul alb-roşiilor, în Antalya.

Oficialii echipei vor ca Grozav să rămînă la echipă şi din vară şi vor să facă o ofertă impresionantă. Vezi aici detalii

"Fac tot posibilul să rezolvăm transferul lui Grozav cît mai rapid. Nu pot să spun în ce măsură este rezolvată mutarea, dar pot să garantez că Grozav va juca cel puţin în acest retur la Dinamo", a declarat ieri Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo, la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (143)
cainerrosu
cainerrosu  •  21 Ianuarie 2015, 17:31
Postat de dinamo100 pe 21 Ianuarie 2015, 16:19

Asta e intr-adevar un transfer bun!...daca nu cumva Grozav s-a tocit intre timp stand pe banca lui Terek. Cu Niculae, Alexe, Grozav si Bilinski in atac Dinamo pare competitiva, insa ce ne facem cu mijlocul terenului si fundasii centrali... Pe langa ce avem in lot aducerea lui Nae Grigore cred ca e de asemenea un plus, dar ramane de vazut. Mai e cale lunga pana sa ne putem bate cu Steaua de la egal la egal, ca sa nu ne facem iluzii aiurea.

corect !!!!!!!! Mai e si Enrique varf ! 5 atacanti ? Cred ca Alexe pleaca !

xnread
xnread  •  21 Ianuarie 2015, 17:16

Grozav.Superb anunt al plaiesilor D-lui cel Mare ;-)

moshu_cu_sacu
moshu_cu_sacu  •  21 Ianuarie 2015, 16:44
Postat de jim_b_brown pe 21 Ianuarie 2015, 16:31

capetele, are curatire automata, afonule ! :D

"s-a rentat" "capetele, are curatire automata, afonule ! :D" ... Te ajut eu. "a fost rentabil" "Vrei să spui...capetele. Acest model are curățare automată, fraiere! ... Mă întreb, ciutanii tăi (Ionică și Vasilică) ce să învețe de la tine?!

Vezi toate comentariile (143)
Comentează