FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-2

Otto Hindrich, revelația lui Dan Petrescu: „Sper să câștigăm cât mai mult cu mine în poartă”

Otto Hindrich
Foto: Imago
Otto Hindrich Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 22:30 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 23:00

CFR Cluj a învins-o pe Farul în deplasare, scor 2-0, în epilogul rundei #20 din Liga 1. La finalul partidei, Otto Hindrich (19 ani), portarul ardelenilor, a oferit primele reacții după meci.

Cu acest rezultat, CFR a ajuns la 8 victorii consecutive fără gol primit în campionat, în 6 dintre acestea, „feroviarii” avându-l în poartă pe tânărul goalkeeper.

„Am fost crescut de clubul acesta, cu gândul să joc la prima echipă am început fotbalul. Îi mulțumesc [lui Dan Petrescu] pentru toată încrederea acordată. Am prins șansa și sper să țin de ea. Chiar dacă voi lua goluri, sper să câștigăm cât mai mult cu mine în poartă. 

Ar însemna foarte mult să câștig titlul cu CFR, când ești aici de la 6 ani și te uiți la portari mari care au apărat aici, precum Felgueiras, Beto, Arlauskis, Nuno Claro... E un vis. Când eram mic, preferatul meu era Felgueiras, dar acum am fost coleg cu Arlauskis și m-a ajutat foarte mult să cresc, a fost un mentor pentru mine. 

E greu să rămânem neînvinși, nu e ușor să îi batem pe toți. Sperăm să o ducem așa cât mai mult și vedem cum e la final. Știam la ce să ne așteptăm, am suferit, dar plecăm cu cele 3 puncte”, a declarat Hindrich la flash-interviu. 

CFR, lider detașat. Farul, în lupta la play-off

Citește mai multe articole din Liga 1:

Academica Clinceni, reacție oficială după scandalul cu Ionuț Chirilă: „S-a prezentat la poarta bazei sportive însoțit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă”

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  17 Decembrie 2021, 00:50

Fortza draga CFR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează