FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - GAZ METAN 4-1

FC BOTOȘANI - GAZ METAN 4-1 » Dusan Uhrin Jr., avertisment pentru șefi la finalul partidei: „Clubul se va prăbuși, trebuie să avem conducere!” + ce spune despre viitorul său

Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan Mediaș
Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan Mediaș

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 23:26 / Actualizat sambata, 01 august 2020 23:43

Dusan Uhrin Jr. (52 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, a comentat înfrângerea echipei sale cu FC Botoșani, scor 1-4, precum și situația de la clubul din Mediaș.

„Am pierdut cu 4-1, a fost foarte dificil pentru noi. Dar sunt mândru de jucători, am făcut primul „11” având trei fotbaliști accidentați, iar pe bancă am avut doar tineri. Am făcut 3 greșeli stupide, ușoare. Totuși, sunt mândru de jucători, au vrut să joace și au luptat”, a declarat Uhrin la Look Sport.

Dusan Uhrin Jr.: „Dacă avem conducere, rămân”

Antrenorul ceh a discutat despre problemele interne ale clubului, aflat într-o continuă luptă pentru putere la nivel de conducere. Acesta a dezvăluit că va rămâne la Mediaș sezonul viitor doar dacă echipa va avea o conducere stabilă.

„Avem o săptămână liberă apoi vedem ce se va întâmpla. Conducerea de la Gaz Metan trebuie să fie stabilită. Apoi începem pregătirea pentru noul sezon sâmbătă. Sper că vom forma o echipă bună. 

Dacă avem conducere, rămân. Dacă nu, e foarte dificil pentru mine să rămân. A fost un sezon foarte dificil pentru mine. Dezorganizarea este principala problemă aici, la Mediaș, dar sper ca totul să fie în regulă. Dacă asta va continua, clubul se va prăbuși. Sper ca această situație să ajungă la final curând”, a declarat Uhrin.

Clasament play-off Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB. Gigi Becali a dat-o la întors! Îi mai oferă o șansă jucătorului de care abia aștepta să scape

LPF a trimis o solicitare la UEFA legată de meciul Astra - Craiova » Care sunt cele 2 scenarii posibile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adiktedz
adiktedz  •  01 August 2020, 23:55

Marginean si Pustai , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează