FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO MM Stoica, un car de nervi după meci: „Până nu avem VAR în România, noi nu avem nicio șansă la titlu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 23:35

Mihai Stoica (53 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Ovidiu Hațegan în meciul FCSB-Craiova, 3-2.

„4-2 pentru noi, așa trebuia să fie. Dacă îi avem pe Hațegan și Colțescu nu mai avem nevoie de VAR, nu? Ce să vedeți, a fost gol valabil! Nu poți să conduci normal când e egal pe tabelă, iar când conduce FCSB nu mai arbitrezi cum trebuie. Fault la Planici, nesancționat, păi, ce facem? Ce șanse avem când mergem la Cluj?

Este inadmisibil așa ceva, până nu va fi VAR în România noi nu avem nicio șansă, pierdem titlul, se duce iar! Ne facem și de râs, ne bucurăm ca proștii la goluri. Cu atitudinea pe care o avem astăzi putem să batem pe oricine, dar cu arbitrajul ăsta nu”, a declarat Stoica după meci.

Oficialul roș-albaștrilor a lăudat doi jucători: „Morais și Benzar, meci senzațional”.

Prin cele trei puncte câștigate azi, roș-albaștrii se mențin în lupta pentru titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

 Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește și:

 FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (24)
redshow
redshow  •  01 Aprilie 2019, 16:46

Nu inteleg cum adica fac arbitrii jocul CFR-ului ajutand-o pe Craiova. gnomii psd-isti erau in fata FCSB-ului . pentru a ajuta Clujul Olguta trebuia incurcata.

590215601408727
Mihai Bostan  •  01 Aprilie 2019, 10:36

O fi fost ofsaid .....insa domnul colina (craciunescu) nu vrea sa vada ca mingea e atinsa cu mana de pletosul de la craiova ......deci lovitura de la 11 m

1566178743642986
Vlad Hartea  •  01 Aprilie 2019, 10:13

MM.....cu ce sa te ajute Var-ul la meciurile pierdute acasa cu Cfr si Viitorul, sau la egalurile de la Voluntari si Chiajna ??

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close