FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB - CSU CRAIOVA // Riscă totul: Pintilii titular! Cum va arăta echipa lui Teja în derby-ul de supraviețuire cu oltenii

Pintilii are 34 de ani și e al treilea în topul vârstei din lotul FCSB-ului, după Teixeira, 38, și Mihai Roman, 34 de ani și jumătate / FOTO Raed Krishan
Pintilii are 34 de ani și e al treilea în topul vârstei din lotul FCSB-ului, după Teixeira, 38, și Mihai Roman, 34 de ani și jumătate / FOTO Raed Krishan

Articol de , , - Publicat sambata, 30 martie 2019 08:20

FCSB - CSU CRAIOVA (duminică, ora 20:30) / Mihai Bălașa s-a accidentat, va fi înlocuit de Iulian Cristea, iar Teja va forța revenirea lui Mihai, care acum o lună a suferit o ruptură musculară.

Accidentările nu se mai opresc în lotul vicecampioanei. Ultimii pe listă: Bălașa și Alexandru Stan.

Stoperul a devenit indisponibil pentru deby-ul cu Craiova din cauza unei întinderi suferite la antrenament, în timp ce fostul fundaș stânga al Astrei a fost operat la genunchi și va fi out până la finalul sezonului.

FCSB - CS U Craiova, live + statistici AICI 

Absența stoperului i-a dat planurile peste cap lui Teja, care se gândea tot mai serios să joace cu cuplul Planici - Bălașa, iar la mijloc să-i folosească pe Iulian Cristea și Lucian Filip, fix cum a jucat în repriza a doua din partida cu Astra. În noile condiții, singura variantă pentru antrenor e să riște și să-l titularizeze pe Mihai Pintilii.

Mijlocașul s-a refăcut după ruptura musculară cu care s-a ales în urmă cu o lună, la meciul cu Voluntari. De câteva zile s-a pregătit normal, la parametri maximi, ceea ce ridică și mai mult șansele ca el să apară din primul minut în echipa roș-albaștrilor.

Inclusiv Pintilii e gata să riște o eventuală recidivă, mai ales că partida de mâine e una vitală pentru vicecampioană. Dacă nu va câștiga, atunci ar putea ajunge la un ecart de cel puțin 7 puncte față de CFR.

Este a doua accidentare importantă pe care Pintilii a avut-o în actualul sezon. În septembrie a suferit o ruptură musculară extrem de gravă, din cauza căreia a fost nevoit să ia o pauză de 5 luni. A revenit abia în februarie.

Cum a lipsit el, cum a pierdut FCSB

Până să se accidenteze, Pintilii a jucat în acest an 2019 în 4 meciuri. În nici unul dintre ele FCSB n-a pierdut. El s-a rupt în ultima etapă a sezonului regulat, la Voluntari, după care, în primul joc oficial, echipa a clacat fără el. FCSB - Viitorul s-a jucat fără Pintilii pe teren, iar trupa lui Hagi s-a impus, chiar la București, scor 2-1.

fcsb cs u craiova

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, T. Fereira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă

Și Contra a plâns după el

Din cauza accidentării, Pintilii a ratat și debutul României în preliminariile CE 2020. Cosmin Contra a explicat că a fost o pierdere imposibil de acoperit.

„E genul de fotbalist care e pe cale de dispariție. De exemplu, la amicalul cu Suedia, de acum un an, a jucat tactic excepțional. A făcut exact ceea ce i-am cerut. Plus că el are o atitudine aparte, e o pierdere foarte, foarte grea”, a declarat selecționerul. România a avut în lot 5 mijlocași centrali: Răzvan Marin, Tudor Băluță, Cicâldău, Paul Anton și Nistor.

44 de selecții are Pintilii în națională, e lider la acest capitol în lotul FCSB-ului, peste Benzar (15), Rusescu (10) și Mihai Roman (10)

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Gigi Becali: „Reacția Craiovei i-a înrăit pe jucătorii mei”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (16)
zagna
zagna  •  30 Martie 2019, 13:35

Neconcordante intr grafica si textul echipelor ....

vnelu02
vnelu02  •  30 Martie 2019, 12:51
Postat de fabius_2014 pe 30 Martie 2019, 08:59

HATEGAN, atentie la intrarile lui Pintili. Din camp, de acasa, de la plug, plecata asta vara ...

Atent şi subtil apropo-ul. Oricum, când te uiţi la mutra lui Pintilii nici nu poţi să te te gândeşti altă sorginte.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  30 Martie 2019, 12:27

Craiova nu va pierde în fața blatistilor de la FîCîSîBî.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează