FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB duce un nou război cu FRF! Becali reacționează dur: "Atacăm decizia la TAS! Am umplut țara de africani"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 13:20

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că va ataca la TAS decizia FRF prin care din sezonul viitor o echipă trebuie să aibă în teren doi jucători sub 21 de ani și decizia prin care un extracomunitar nu poate juca în Liga 1 dacă nu are 3 meciuri la națională în ulimul an.

"Vom ataca deciziile. Pentru mine, pentru FCSB, este bună regula cu doi jucători sub 21 de ani, că la FCSB sunt mulți tineri. Dar e vorba de principiu. Cei de la FRF se cred stăpâni și, dacă le acceptăm această regulă, o să vină cu alta și tot așa.
Este dictatură. Este imixtiune în sistemul economic al unei societăți comerciale. Nu mă poți obliga să fac așa ceva.

FRF crede că e o măsură bună, că ajută fotbalul. Dar nu este așa. Sunt unele echipe care nu au mai mulți jucători sub 21 de ani în lot.

Și mai e ceva, mai e regula cu jucătorii extracomunitari. Nu putem transfera brazilieni și argentinieni. Trebuie să aibă meciuri la națională. Păi, putem aduce jucători din naționala Braziliei? Transferăm din Africa, am umplut țara de africani. Asta înseamnă regula FRF. Eu nu vreau să mă cert cu nimeni, dar nu am ce face. Este dictatură", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Becali a contestat regula de la început

Gigi Becali a contestat încă de la început regula impusă de FRF, prin o care echipă trebuie să aibă un jucător sub 21 de ani pe întreaga durată a meciului. Ulterior, FCSB a profitat de această regulă, iar în primul "11" și-a făcut apariția în sezonul trecut Dennis Man, care a dat un randament excelent și pe care Becali vrea să-l vândă cu o sumă impresionantă.(Detalii aici)

În plus, mai mulți jucători din Liga 1 au atacat regula jucătorului sub 21 de ani la Consiliul Național pentru Combatarea Discriminării. Totuși, aceștia nu au avut câșitg de cauză. (Vezi aici cazul)

Fanii sunt de acord

Într-un sondaj pe GSP.RO, 30.419 cititori au considerat că decizia FRF de a impune jucători sub 21 de ani este una bună. Doar 3.940 nu au fost de acord cu această idee.

Citește și: Gigi Becali a trăit cu emoții finala WTA Montreal: "Dacă Simona nu era machidoancă, nu mă rugam așa pentru ea! Îl țineam pe Hristos în piept până se termina punctul"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (35)
gicab
gicab  •  14 August 2018, 07:28
Postat de sibelius pe 13 August 2018, 16:02

Daca la Gheorghe e arici inseamna ca Negoita le are cusute. Nici daca pune mana de la mana toata liga I nu aduce 1 jucator brazilian cu 3 selectii in ultimul an. Un jucator ca Mahalagu nu ar mai putea fi adus, nici Eric sau altii.

Mahlangu are 13 meciuri...

catalynn
catalynn  •  13 August 2018, 22:25

Ce mai conteaza?! De la anul oricum FC fcsb se desfinteaza, muntand activitatea la Clinceni .... Buna si Academia Partid la ceva, datorita "baietilor destepti" psdisti din spatele proiectului, Burleanu si Iorgulescu, "de urgenta" au modificat ROAF pe 20 iulie, introducand mofificari prin care Rapid poate juca de la anul direct in L1, si nu nu doar ei, dar si Steaua :-) Regula aia cum ca in L1 nu pot juca echipa platite din bani publici a fost desfiintata, acum primeaza, atentiune!!! ...... MERITUL SPORTIV! Va suna cunoscut?! :-)))) Cu alte cuvinte daca o echipa a unei primarii PSD se califica pe teren in L1, atunci FRF si LPF nu mai au o problema cu faptul ca legea prevedea altceva :-))))

mioriticul
mioriticul  •  13 August 2018, 19:48
Postat de randomm pe 13 August 2018, 14:21

***? pai nu are dreptate in ce spune? practic nu mai poti transfera brazilieni,argentinien ,spanioli etc. p.s.:si brazilieni sunt negri deci ce ura de rasa visezi?

Slujitorul la datorie

Vezi toate comentariile (35)
Comentează