FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, derapaj rasist la adresa propriului jucător: „Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat marti, 29 august 2023 13:03 / Actualizat marti, 29 august 2023 13:27

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, susține că îl va amenda cu 10.000 de euro pe Florinel Coman (25) pentru modul în care șeptarul roș-albaștrilor a fost eliminat în meciul cu UTA, câștigat de arădeni cu 2-1.

Florinel Coman a început excelent meciul de luni seara de la Arad, a deschis scorul în minutul 4, dar totul s-a năruit pentru el și colegii săi în partea a doua.

Eliminat pentru două cartonașe galbene, primul primit după ce s-a luat la harță cu Stolnik, al doilea după ce l-a lovit cu brațul peste cap pe Markov, Coman va fi amendat de patronul Gigi Becali.

În cadrul discursului de astăzi, Becali a avut și o ieșire rasistă. 

Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial
FCSB
Cel mai slab din ultimul an! » Becali a scos din formă un fotbalist esențial

Gigi Becali a a dezvăluit cu cât îl amendează pe Coman și a comis un derapaj rasist: „Ești țigan?!”

„Nu vreau să-i dau amendă să-l usture la os, că am nevoie de el. Dacă-l ustură la os, poate apoi face pe supăratul, ca Tavi Popescu, și nu prea mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Când fac ei asta, înseamnă că e sat fără câini.

Cum să-ți permiți așa ceva? Unde a văzut Coman așa ceva? A văzut vreodată la Neymar, Mbappe, Ronaldo așa ceva? Păi ce, mă, ești țigan? Cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, că acum mă bagă la discriminare.

Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Asta nu înțeleg. A, acolo (n.r. - la faza primului galben) s-a enervat, a luat un galben, înțeleg. Dar să te duci să dai cu cotul, nu e admisibil așa ceva!

Nu ai cum să fii fotbalist dacă faci asta. Ca să fii fotbalist trebuie să fii calm, pe pace. Messi, pac, e lovit, se ridică și se uită la ei. Dă din umeri și pleacă. Păi el se compară? Nu e nici la unghia mică a lui Messi”, a afirmat Gigi Becali.

Florinel Coman nu poate fi amendat cu 10.000 de euro

Ceea ce plănuiește Becali nu este, însă, ușor de înfăptuit. Amenzile trebuie să nu depășească 25% din valoarea contractelor, iar pentru validarea acestora este drum lung.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, explicase în momentul în care Becali plănuia să-l amendeze și pe Darius Olaru:

„Se face Adunarea Generală a Acționarilor sau a Consiliului de Administrație și trebuie decisă amendă. Ulterior, trebuie dusă la FRF pentru a fi ratificată. Și după aceea se aplică”.

Florinel Coman încasează 30.000 de euro lunar la FCSB. Dacă pragul ar fi respectat, șeptarul nu ar putea fi amendat cu mai mult de 7.500 de euro.

Mai multe știri despre FCSB:

De ce l-a schimbat Gigi Becali pe Andrea Compagno: „I-am zis lui MM să-i spună”

Ilie Dumitrescu a sesizat o greșeală făcută de staff-ul lui FCSB la Arad

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (51)
andreidim2001
andreidim2001  •  31 August 2023, 13:02

culmea este ca e :)))))).

forumeer
forumeer  •  29 August 2023, 19:42

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

parpalache
parpalache  •  29 August 2023, 17:37

Iar Hulubei ala e de tot râsul!Cica nu poate GG sa-i amendeze ca FRF ca AGA!Pai pe Tamaș cum l-a amendat cu ...50 de mii de euro-ca cica bea(ca doar nu s-o fi dus beat la antrenament)?!Sau pe Golofca-ca cica de ce-a ieșit in oraș cu„fetele” la„o cafea”(in timpul...liber(!)?!Baanii meei!Faac ce vreau io!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează