FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB s-a prezentat cu 3 noutăți la start contra Craiovei

Mihai Pintilii // FOTO: Imago
Mihai Pintilii // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 18:37 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 20:07

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, a respectat ordinul lui Gigi Becali în alcătuirea echipei de start pentru meciul cu CS Universitatea Craiova.

După 2-1 cu FC Voluntari, patronul FCSB, încântat de evoluțiile recente ale lui Florinel Coman (24 de ani), a cerut ca acesta să joace ca extremă stânga, iar Octavian Popescu (20 de ani) să treacă inter, în locul suspendatului Darius Olaru.

Va intra Florinel Coman. S-ar putea ca Florinel să rămână acolo și îi schimbăm postul lui Tavi. El e mai agresiv și poate evolua și ca inter

- Gigi Becali

Imaginea de la Arena Națională care l-a impresionat pe Mihai Stoica, înainte de FCSB - CSU Craiova: „Fotbal sau biliard?”
FCSB - CSU CRAIOVA
Imaginea de la Arena Națională care l-a impresionat pe Mihai Stoica, înainte de FCSB - CSU Craiova: „Fotbal sau biliard?”

Ordinul lui Becali, pus în aplicare la FCSB - CSU Craiova

Mihai Pintilii s-a conformat cerinței lui Becali și a decis să-l folosească pe postul de inter pe Popescu pentru a-i face loc în primul „11” lui Florinel Coman.

 S-a obișnuit de când era junior să aibă tușa în stânga și dacă-l muți în centru niciun închizător, niciun coleg nu-i va asigura protecția pe care i-o asigură tușa. Ca extremă stânga, Popescu e cel mai bun din campionat și e chiar cel mai bun dintre jucătorii români

 - Bogdan Costicea, scouterul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB

Adrian Șut, căpitan la FCSB 

În absența căpitanului Darius Olaru, FCSB îl va avea drept căpitan pe mijlocașul Adrian Șut (23 de ani), așa cum anunța Gazeta Sporturilor

Staff-ul roș-albastru l-a preferat pe Șut în detrimentul altor jucători cu greutate în vestiar, precum  Florinel Coman, Andrei Cordea și Octavian Popescu. 

6 căpitania avut FCSB în acest sezon: Florin Tănase, Florinel Coman, Octavian Popescu, Darius Olaru, Andrei Cordea, Adrian Șut

Miculescu număr 9, Omrani pe bancă

FCSB nu-l are la dispoziție pe Andrea Compagno, care joi a ieșit din antrenament acuzând dureri, iar Mihai Pintilii a luat o decizie surprinzătoare. 

În centrul atacului va fi folosit David Miculescu, obișnuit cu postul de extremă dreapta, în timp ce Billel Omrani începe meciul ca rezervă.

FCSB - CS Universitatea Craiova, echipe de start

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Miculescu, Fl. Coman 
Rezerve:  An.Vlad, Crețu, Dawa, Haruț, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Universitatea Craiova: L.Popescu - Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong - Mateiu, Al. Crețu - Cîmpanu, Ișfan, A. Ivan - Markovic 
Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Mitrea, Găman, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Koljic 
Antrenor: Eugen Neagoe

Citește și: 

Ce l-a deranjat pe Sorin Cârțu înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci”

Gigi Becali, contrazis chiar de nepotul lui: „N-a plătit nimic aici! Acum caut copii care vor să joace”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează