FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu jr. susține că a sponsorizat galeria FCU în ultimii ani, Peluza Sud 1997 răspunde dur: „Să se bucure familia ta de câți bani ne-ai oferit tu!”

Peluza Sud 1997 // foto: Facebook
Peluza Sud 1997 // foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:59 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 13:18

Duminică, în momentul în care a anunțat că familia sa a decis să vândă clubul FCU Craiova, Adrian Mititelu jr. a susținut că el a sponsorizat galeria echipei în ultimii ani, printr-un „interpus”. Deși nu l-a numit, patronul clubului face referire la liderul Peluzei Sud 1997, Andrei „Gogoașă” Preda. 

Sub presiunea pusă de suporteri, care au făcut amenințări și au lansat insulte dure la adresa familiei Mititelu după ultimul rezultat al Craiovei, 0-2 cu FC Voluntari, Adrian Mititelu a decis, împreună cu fiul său, să renunțe la club.

În intervenția în care a anunțat decizia familiei, Mititelu jr. s-a legat și de Peluza Sud 1997, facțiunea dură a suporterilor FCU Craiova, care a cerut într-o manieră dură ca Mititelu să vândă clubul

Mititelu junior a făcut referire la episodul din septembrie, când ultrașii Craiovei, în frunte cu liderul „Gogoașă”, au intrat în autocarul echipei, unde i-au cerut lui Dragoș Albu să renunțe la banderola de căpitan. 

Adrian Mititelu jr.: „Galeria trăiește de 4 ani numai din sponsorizările de la mine”

„În autocar a intrat un om care era angajatul meu, pe care-l întrețin de câțiva ani cu bani. Prin el am dat bani la galerie de-a lungul anilor, să-și facă coregrafie. A fost foarte rău, această galerie, care se consideră independentă, de 4 ani trăiește numai din sponsorizările primite din partea mea. Doar că ei nu iau banii direct de la mine, ci printr-un interpus care acum observ că mă jignește pe Facebook.

Să te comporți în halul ăsta... dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil! În Craiova, lumea nu merită să miști un pai în fotbal!”, a declarat Mititelu la „DigiSport Special”. 

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. 

Având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club. 

- Adrian Mititelu jr.

Peluza Sud 1997 neagă afirmațiile lui Mititelu junior 

Într-un comunicat publicat la miezul nopții, Peluza Sud 1997 a negat afirmațiile lui Mititelu junior, căruia îi cer probe pentru ceea ce a susținut în direct pe post.

„Așteptăm cu nerăbdare să probeze ce a spus, vrem să aflăm și noi, mai mult decât oricine, care este personajul care a primit așa zișii bani în numele nostru, căci la noi n-a ajuns niciodată nimic. Ne asumăm public acest lucru, fiind singura peluză din oraș care s-a finanțat strict din cotizațiile membrilor și din materialele promoționale, fără să realizeze vreodată vreun mesaj, fular, steag, coregrafie sau chiar sticker din altă sursă financiară.

Sperăm să se bucure toată familia lui de atâția bani câți a oferit și el Peluzei Sud!”, au transmis suporterii. 

Am văzut declarațiile că ar fi dat bani galeriei. Sunt convins că astăzi își va schimba această declarație. Nu a dat niciodată bani galeriei, nu știu pe cine a întreținut. Nu știu prin cine a susținut galeria cu bani. Dacă are vreo probă sau ceva la mână, să iasă public și să arate. Nu există așa ceva! 

- Andrei Preda „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, la Pro X

Mai multe știri din Liga 1: 

Alternativa la VAR propusă de Mihai Stoica l-a iritat pe Cristi Balaj: „Sunt dezamăgit, venim și lansăm fumigene”

Până și jucătorii de la FCSB recunosc erorile lui Marian Barbu: „Mingea a ieșit clar!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
tivireli
tivireli  •  06 Decembrie 2021, 23:45

Dar mai sunt si alte variante posibile, impuse de puternicii zilei, avându-l pe senior într-o situație cu spatele la zid. Nu vedeți cum a fost prins juniorul și interzis pe stadion de jandarmii craioveni, adică subalternii Olguței? Scopul este dispariția echipei FCU 1948.

tivireli
tivireli  •  06 Decembrie 2021, 23:35

Niște inculți care răspund cu blesteme ca niște țațe de pe marginea drumului. Acești indivizi, nu au nicio calitate și niciun drept să ceară ceva clubului FCU 1948. Suporterii adevărați sunt suporterii care nu cer decât un fotbal de calitate, iar când echipa trece prin momente grele, vin să ajute la nivelul psihic. Atât. Mititelu cu bune și cu rele, are foarte multe lucruri pentru care trebuie apreciat. De ce Rotaru nu a început din liga a patra? Pentru că iți trebuie un nivel de dorință foarte mare ca să realizezi ce a reușit Mititelu cu aceasta echipă. Echipa poate să reziste in prima liga, dar trebuie liniște și susținere. Peluza Sud nu mai este a lui FCU, este a lui Rotaru, care i-a mânjit cu doi lei, pentru că este nivelul acestor fani. de doi bani. S-au folosit de pandemie ca sa se depărteze de echipă, și să însceneze niște motive. RUȘINE PELUZA SUD 97.

terranovva
terranovva  •  06 Decembrie 2021, 19:55
Postat de 13.fcu pe 06 Decembrie 2021, 18:48

Luzăre

Nimeni nu crede gogosile lui mititelu nici pe ale tale , 2 mincinosi

Vezi toate comentariile (17)
Comentează