FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - CSU CRAIOVA

Un fan al FCU Craiova a decedat după stopul cardiac suferit în tribune la derby-ul cu CS Universitatea

Intervenția medicilor în tribune // foto: GSP +23   FOTO
Intervenția medicilor în tribune // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 10:20 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 10:29

Unul dintre suporterii FCU Craiova a decedat duminică seara, după ce a suferit un stop cardiac în tribunele arenei din Craiova chiar înainte de meciul favoriților cu CS Universitatea.

Duminică seara, cu aproximativ 30 de minute înainte de fluierul de start al partidei, unul dintre suporterii aflați la Tribuna I a făcut stop cardiac. Medicii au intervenit prompt, l-au resuscitat, iar ulterior bărbatul în cauză a fost transportat la spital. Din păcate, acolo a decedat, chiar în timpul partidei pierdute de favoriții săi.

Unul dintre fanii de la FCU Craiova - CS Universitatea a decedat după ce a suferit un stop cardiac în tribune 

Vestea a fost transmisă de Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea, la conferința de presă: „Înainte de a discuta despre meci, ar trebui să spunem condoleanțe pentru fanul care a murit în tribună. Din păcate, nu este o veste îmbucurătoare la un meci de fotbal. Să-i fie țărâna ușoară, condoleanțe familiei”.

Ulterior, FCU 1948 i-a dedicat o postare fanului stins din viață: „Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”

Blat cu ultrașii? Descoperire șocantă în stadion 

Forțele de ordine au evitat eventuale ciocniri între cele două tabere ale suporterilor, însă au făcut o descoperire incredibilă. Într-una dintre lojele în care se aflau oficialii lui FCU, au fost descoperite genți pline cu bâte și materiale pirotehnice

Acestea au fost confiscate de jandarmi, potrivit Oltenia TV. Cel mai probabil, destinația finală a obiectelor contondente ar fi trebuit să fie zona în care se aflau ultrașii lui FCU, care au ocupat de data acesta o parte din Tribuna 2.

Derby-ul orgoliilor dintre FCU Craiova 1948 și CS Universitatea Craiova a debutat într-o notă irespirabilă, iar cei care au abuzat de materiale pirotehnice au fost ultrașii echipei patronate de Mihai Rotaru. 

La doar câteva minute după startul confruntării din Bănie, ultrașii celor de la CS Universitatea Craiova s-au dezlănțuit: au aprins zeci de torțe și fumigene, pe care le-au aruncat în teren, arbitrul fiind nevoit să întrerupă partida timp de câteva minute.

FOTO. Imagini tari din derby-ul Craiovei

FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
+19 FOTO

Citește mai multe știri despre FCU - CSU Craiova: 

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

Ironiile adversarilor nu l-au atins pe Reghecampf: „Nu e greșit, nici nu mă interesează” + A vrut să-l schimbe pe Nistor: „Am fost puțin dezamăgit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Octombrie 2021, 16:23

Condoleante

medicamentdecalmare
medicamentdecalmare  •  04 Octombrie 2021, 15:50

Mare, mare pacat. Si asa, anul asta au murit prea multi, si acasa, si-n spitale. Acum si pe stadioane a ajuns omul sa cada din picioare. Prea de *** chestia asta.

alex_777
alex_777  •  04 Octombrie 2021, 13:23

Domnul sa-i fie aproape!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează