FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - UCRAINA, AZI, 12:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fetele vor să se răzbune în faţa Ucrainei după egalul de la Zaporojie

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

România nu a mai pierdut un meci pe teren propriu din 2006, cînd la Bucureşti a fost învinsă de Serbia, în preliminariile CE 2006

"Naţionala" României nu a reuşit să învingă în meciul tur de la Zaporojie. Azi, Neagu şi compania vor să facă spectacol pentru publicul de la Buzău

Miercuri, la Zaporojie, "tricolorele" s-au chinuit să scoată un rezultat de egalitate în faţa Ucrainei. Conduse la pauză cu 18-14, româncele şi-au revenit în partea a doua şi la final au reuşit să nu piardă, meciul terminîndu-se egal, 27-27.

"Am uitat acea partidă. Am jucat slab, mai ales în faza de apărare, am făcut multe greşeli, dar sper să ne luăm revanşa la Buzău. Vrem să realizăm o partidă bună pentru a face un cadou suporterilor noştri înainte de Paşte", a declarat interul Aurelia Brădeanu.

Antrenorul Radu Voina e şi el optimist. "Am convingerea că fetele vor face un meci mai bun decît în Ucraina. Atitudinea va conta foarte mult. Dacă jucăm cu ambiţie şi ne vom apăra exact, victoria nu ne poate scăpa", a spus Voina.  După confruntarea de la Buzău, în grupa 1, România mai are de jucat două meciuri, cu Portugalia, în deplasare, şi Elveţia, acasă.

CLASAMENT
1. România    3    2    1    0    103-68    5 
2. Ucraina    3    2    1    0    96-78        5     
3. Elveţia    3    1    0    2    66-97        2
4. Portugalia    3    0    0    3    79-101    0

Şedinţe de psihologie
Pentru prima dată de cînd a preluat echipa naţională a României, antrenorul Radu Voina a adus în cantonamentul de la Buzău un psiholog, pentru a discuta cu fetele. "Sper să le ajute. M-am gîndit că a fost o perioadă încărcată, stresantă pentru majoritatea dintre ele şi discuţiile cu psihologul le va ajuta", a spus Voina. Fetele s-au arătat şi ele încîntate şi cred că aceste întîlniri sînt bine venite.

Pleacă direct
Imediat după meciul de la Buzău, "stranierele" din echipa României vor pleca din ţară. Aurelia Brădeanu la Gyor, Carmen Amariei şi Cristina Vărzaru în Danemarca, la Copenhaga, respectiv Viborg. "Ne prinde Paştele pe drum, dar nu avem ce face. De luni mergem la antrenament la echipele de club", au spus "stranierele". Nici jucătoarele de la Oltchim nu au mult timp liber. De luni ele se prezintă la pregătire pentru a începe antrenamentele pentru meciurile cu Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează