FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Florin Marin o proclamă campioană pe Steaua: "Nici dacă am fi cîştigat cu Braşov nu mai aveam şanse la titlu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 22:03

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Florin Marin, a declarat după meciul cu FC Braşov, pierdut cu scorul de 1-2, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat de egalitate, avînd în vedere felul în care a jucat în repriza a doua, anunţă Mediafax.

"Sînt nemulţumit de rezultat, am avut o repriză a doua foarte bună şi cred că meritam un rezultat de egalitate.

În prima parte am suferit mult la organizare şi determinare, am primit un gol cu mare uşurinţă, dar în a doua cu schimbările pe care le-am făcut, am reuşit să dominăm şi am ratat cîteva ocazii foarte mari.

Budescu, Alibec şi chiar şi Enache au intrat foarte bine în joc, iar asta s-a văzut. E drept, poate am fost mai puţin inspirat în alcătuirea echipei de start. De asemenea, şi eu sînt de vină pentru că nu am reuşit să îi motivez pe jucători aşa cum trebuie pentru acest meci şi au tratat adversarul mult prea uşor.

Dacă am fi câştigat ne-am fi apropiat la şase puncte de Steaua, dar chiar şi aşa, nu cred că mai aveam şanse la titlu. Acum e important să ne consolidăm locul 2, pentru care ne batem cu Petrolul, o echipă foarte bună", a spus Florin Marin.

Formaţia Astra Giurgiu, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii I, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Braşov, aflată pe poziţia 15 în urma acestui rezultat, într-un meci din etapa a 26-a.

Golurile au fost marcate de Cristea '35 şi Grigorie '56 pentru gazde, respectiv Găman '77 pentru Astra.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (10)
lenan
lenan  •  07 Aprilie 2014, 01:10
Postat de juliusmad pe 06 Aprilie 2014, 23:59

nu a vazut meciul...repara o chiuveta

a trecut la bideu...

utraian
utraian  •  07 Aprilie 2014, 00:39

Flocea tu taci ma...tu "continui in continuare" sa te bati pentru locul 2... Nu avem nevoie de incoronare din partea ta

darlosu
darlosu  •  07 Aprilie 2014, 00:18

Acelasi Flocoss declara cand a fost instalat principal la "astrali" ca el crede in sansele de calificare pana la capat, acum el consolideaza locul 2, insa printr-o infrangere.. Treaba e clara, meciul a fost dat celor de la Bv. si daca scapa de B, sezonul urmator intorc favorul, omenie de fapt.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează