FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gabi Mureșan, fostul triplu campion cu echipa din Gruia, recunoaște: „După ce am văzut până acum, CFR are cam a treia șansă la titlu”

Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 15:28 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 16:54

Triplu campion cu CFR Cluj, fostul internațional Gabriel Mureșan (42 de ani), susține că fosta lui echipă are șanse mici la titlu în acest sezon din Liga 1.

Gabriel Mureșan a intrat în politică, este primar, dar a rămas conectat și la fotbal, urmărind atent tot ce se întâmplă în Superligă, dar mai ales cu echipa sa de suflet, pentru care a jucat în perioada 2007-2013.

Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
AUSTRALIA
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro

Gabi Mureșan: „Nu prea mi-a plăcut ce am văzut cu Farul”

Gabriel Mureșan recunoaște că „nu prea mi-a plăcut CFR în meciul cu Farul. E ceva ce le lipsește, mai ales la mijloc, dar am văzut slăbiciuni în toate compartimentele. Parcă nu mai era echipa aceea care domina orice adversar! Le-a lipsit și Deac și asta s-a văzut și la fazele fixe.

N-am înțeles unde era al doilea stoper la faza în care Deaconu a rămas atât de singur și a marcat pentru Farul. O fi acoperit banda dreaptă, dar pericolul vine mereu din centru, că de acolo se cam dau golurile. În prima parte echipa mi s-a părut foarte obosită, cu un fotbal lent”.

Gabi Mureșan, fostul triplu campion cu echipa din Gruia, recunoaște: „După ce am văzut până acum, CFR are cam a treia șansă la titlu”
Gabi Mureșan / Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru

„O fi și din cauză că a fost acea intermediară, dar, oricum, am văzut puțin fotbal. Ceva mai mult doar în ultimul sfert de oră, când au și egalat. Sincer, mă așteptam să riște puțin, să joace cu doi atacanți, dar poate că Adi Mutu știe cel mai bine, că e cu ei și poate că a vrut să dozeze cumva efortul”, a mai declarat Gabi Mureșan pentru gsp.ro.

Gabi Mureșan recunoaște: „FCSB și Rapid joacă cel mai bun fotbal”

După părerea sa „la ce am văzut până acum, mi se pare un clasament corect, pentru că FCSB și Rapid joacă cel mai bun și consistent fotbal. Primii au avantajul omogenității, ceilalți entuziasmul celor care, după foarte multă vreme, au reapărut în lupta pentru titlu.

Despre cei de la CFR nu știu ce să zic. Nu sunt complet ieșiți din cărți, dar va fi foarte greu. Au schimbat masiv în lot, au schimbat și antrenorul în plin sezon. Iar Adi Mutu nu a avut timp la dispoziție, să regleze toate mecanismele. FCSB pare la distanță confortabilă, dar play-off-ul e altceva. Joci doar cu cei mai buni, toți vor pierde puncte, iar fotbalul a arătat de multe ori că poate da peste cap orice calcule. Dar în acest moment, pe puncte și pe joc, CFR rămâne cu șansa a treia".

Vrea să facă echipă de liga a 4-a în comună

Apold este o comună cu 4 sate, trei dintre ele având câte un teren sintetic de fotbal, dar de mici dimensiuni. Gabi Mureșan se mai bagă la câte o miuță cu vecinii, „așa, să mă mențin în formă. Iar la anul, chiar intenționez să facem o echipă de liga a IV-a, sătească, dacă reușim să finalizăm și baza sportivă prin proiectul cu CNI.

E dificil că ne omoară hârțogăraia și lucrurile se mișcă mai greu, dar sper să reușesc". Altfel, mai merge și pe bicicletă, tot pentru întreținere. În zonă chiar se organizează o cursă anuală între satele comunei, la care participă și adulți, dar și copii, totul încheindu-se apoi cu o masă festivă între participanți și restul sătenilor.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Farul - CFR Cluj 1-1. Ce a declarat „briliantul” Adrian Mutu la conferința de presă: „Suntem CFR! Sunt două puncte pierdute pentru noi”

CITEȘTE ȘI:

Basarab Panduru a dat de pământ cu CFR Cluj: „Cu acest joc nu are cum să tragă la titlu. Poate doar să-i mai încurce pe alții”

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează