FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 1-1

Cum a comentat Victor Angelescu ultimul semieșec al Rapidului + Ce spune despre viitorul lui Mihai Iosif

Victor Angelescu / Captură TV
Victor Angelescu / Captură TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 11:36 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 12:09

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, nu și-a putut ascunde dezamăgirea după un nou pas greșit înregistrat de giuleșteni, 1-1 cu Gaz Metan Mediaș

Finanțatorul alb-vișiniilor consideră că echipa sa ar fi trebuit să tranșeze încă din prima repriză disputa de la Mediaș. Rapid a condus cu 1-0, a fost egalată în minutul 55 și chiar putea să piardă meciul în prelungiri, la ocazia rarisimă irosită de Vlad Morar.

„Am fost dezamgit, dar acesta este fotbalul. Ar fi trebuit să închidem meciul din prima repriză, apoi am jucat modest, deci cred că e un rezultat echitabil”, a afirmat patronul Rapidului. 

„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”
GAZ METAN - RAPID 1-1
„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”

Victor Angelescu: „În momentul de față, nu ne gândim la schimbarea lui Mihai Iosif”

Întrebat despre o eventuală schimbare a lui Mihai Iosif, Victor Angelescu a spus:

În momentul de față, nu ne gândim la schimbarea antrenorului. Avem un obiectiv, vedem pe ce loc ne vom clasa la finalul sezonului regulat. Vom analiza lucrurile atunci. Noi am declarat, după primele 21 de etape, că am schimbat obiectivul din mers și că ne dorim accederea în play-off. 

Ne dorim foarte mult să fim acolo, dar nu va fi un capăt de țară dacă nu vom ajunge în play-off din primul sezon. Contează și ce fotbal producem”, a declarat Victor Angelescu, la Pro X. 

Presiune pe Mihai Iosif

În urma remizei cu Gaz Metan, presiunea de pe umerii lui Mihai Iosif a crescut, după ce giuleștenii au ajuns la 5 meciuri fără victorie. Rapid are acum 34 de puncte, unul sub Farul, ocupanta primului loc de play-off, doar că dobrogenii au două meciuri în minus față de giuleșteni!

VIDEO Victor Angelescu: „Sunt momente în care mama mea vrea să intre în emisiuni!”

Citește și alte știri despre Rapid: 

„Ceva s-a întâmplat acolo” » De ce depinde viitorul lui Mihai Iosif la Rapid: „Altfel, cred că îl vor schimba”

Ioniță admite: „Am jucat modest, nu am adus nimic în plus!” » Pancu l-a „mirosit”: „Suflă și-n iaurt”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  05 Februarie 2022, 18:07

Dle. Angelescu , pana nu este prea târziu , cauta un PREȘEDINTE profesionist și cu experiența !!!

raul1985
raul1985  •  05 Februarie 2022, 17:42
Postat de Nicolae Buru pe 05 Februarie 2022, 15:51

Mița Iosif unul dintre noi! Pentru ce a făcut pt.noi este f.bine ,se uită că suntem o nou promovată......pentru postaci cu pretentii mari și mari profesioniști lăsați visul omului să joace pe Giulești!

Echipa nu joaca absolut nimic intr-o competitie plina cu echipe macinate de probleme financiare si jucatori de liga 2 si 3. Nu este un moft al unora dintre noi ca echipa sa prinda play-off-ul chiar din primul sezon de la revenirea in liga 1. Este o normalitate avand in vedere contracandidatele si ce jucatori are Mita in lot. Putea sa fie antrenor si Valentin Stanescu reancarnat, dar cu un asemenea joc oribil nu merita nimeni sa stea be banca pe noul stadion.

808436596548496
Nicolae Buru  •  05 Februarie 2022, 15:51

Mița Iosif unul dintre noi! Pentru ce a făcut pt.noi este f.bine ,se uită că suntem o nou promovată......pentru postaci cu pretentii mari și mari profesioniști lăsați visul omului să joace pe Giulești!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează