FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB-CSA STEAUA

George Ogăraru, reacție categorică în „războiul” FCSB - CSA Steaua: „E ca într-un divorț. Își vede fiecare de drumul lui”

George Ogăraru
Foto: GSP
George Ogăraru Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 19:31 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 20:01

George Ogăraru (41 de ani), fostul manager general al celor de la CSA Steaua, în prezent directorul tehnic al Academiei Steaua București, a vorbit despre cum a fost prins la mijloc între suporteri, după ce a ales să susțină echipa Armatei.

Ogăraru compară situația actuală dintre cele două echipe cu un divorț și este de părere că fiecare dintre cluburi trebuie să-și vadă de drumul său și că nu mai există vreo cale de împăcare.

„A fost o asumare, pentru această luptă între FCSB și Steaua. Unii m-au acuzat că am mers în partea cealaltă, ca și trădare. Alții s-au bucurat. Eu m-am întors acolo unde am crescut.

E trist că s-au scindat suporterii. Oamenii au trăit experiențe extraordinare în templu. Cu toții au strigat pentru Steaua, unii mai tineri, alții mai în vârstă. Unii cunoșteau Steaua înainte de a veni Becali, alții o cunosc doar după ce a venit Becali și e normal ca fiecare să fie atașat de o anumită perioadă, de o experiență. 

E ca într-un divorț, știi, au fost împreună, a fost o perioadă frumoasă, după care își vede fiecare de drumul lui. Ar fi bine să nu rămână în scandaluri, fiecare pe drumul lui”, a declarat Ogăraru potrivit as.ro

George Ogăraru, 0 meciuri la Steaua

Invitat în urmă cu o lună în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” la GSP, George Ogăraru a declarat că el a evoluat pentru Steaua, nu pentru FCSB, deși acesta a câștigat două titluri de campion în perioada în care echipa era patronată de Gigi Becali

„Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua. Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți”, a declarat George Ogăraru.

Unde a jucat George Ogăraru?

  • CSA Steaua » ZERO meciuri / ZERO trofee
  • FC Nimeni (1998-2003) » 23 meciuri / 1 Cupă a României
  • FCSB (2002-2009) » 104 meciuri / 2 titluri de campion al României

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Veste mare pentru Dinamo! A câștigat procesul cu Timișoara în cazul transferului lui Rotariu

Eduard Novak, întrebat în conferință: „De ce FCSB și Rapid au interzis pe Arcul de Triumf?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sergihne90
sergihne90  •  03 Noiembrie 2021, 11:50
Postat de corectu pe 03 Noiembrie 2021, 09:16

Mă așteptam la Ogăraru să spună că a jucat la Steaua,dar că s-a dus după Steaua de pe piept nu.Și ce simplu e.În 2017 se înființează CSA Steaua și este înscrisă în Liga 4 ( a retrogradat vreodată Steaua din Liga 1 ?).Deci FCSB este continuatoarea echipei Steaua. Să nu uităm că CNA a atenționat televiziunile că denumirea corectă a echipei de club a Armatei este CSA Steaua.

fksb, data infiintari 2003, nu a preluat ceva legal de la afc sau csa ul vechi, dupa cum a decis instanta.

corectu
corectu  •  03 Noiembrie 2021, 09:16

Mă așteptam la Ogăraru să spună că a jucat la Steaua,dar că s-a dus după Steaua de pe piept nu.Și ce simplu e.În 2017 se înființează CSA Steaua și este înscrisă în Liga 4 ( a retrogradat vreodată Steaua din Liga 1 ?).Deci FCSB este continuatoarea echipei Steaua. Să nu uităm că CNA a atenționat televiziunile că denumirea corectă a echipei de club a Armatei este CSA Steaua.

sergihne90
sergihne90  •  03 Noiembrie 2021, 06:30
Postat de csa.nimeni.la.meci pe 02 Noiembrie 2021, 20:26

In plin divort CSA FCSB se ruga la PRO TV sa il ia Becali :))))))))) Sunt imagini cu el cand spune ca ii pare rau ca nu i s-a dat si lui o sansa la FCSB ( Steaua )

fcsb e fcsb, Steaua joaca in Ghencea. vasglow

Vezi toate comentariile (11)
Comentează