FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT 1-1

FOTO Hagi a făcut scandal în fața camerelor: „Atâta aroganță, te-au văzut cei de la Cluj! Normal că i-am zis și eu două lucruri după asta” » De ce îl acuză pe Feșnic

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 23:49 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 00:02

Farul și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 16 din Superligă. Gică Hagi a acuzat arbitrajul și atitudinea avută de „centralul” Horațiu Feșnic. 

Imediat după fluierul final, Gică Hagi a văzut cartonașul roșu din partea lui Horațiu Feșnic. „Regele” susține că decizia a fost exagerată și că doar ceruse explicații pentru un fault comis înaintea golului egalizator. 

„Este o greșeală evidentă!” » Detaliul tehnic semnalat de Cristi Balaj, după faza controversată din Iași - CFR: „Nu se ia în considerare”
Poli - CFR Cluj 3-3
„Este o greșeală evidentă!” » Detaliul tehnic semnalat de Cristi Balaj, după faza controversată din Iași - CFR: „Nu se ia în considerare”

Nemulțumirea lui Hagi nu este justificată. Farul a intrat în posesie imediat după faza incriminată, a urcat în atac și a pierdut mingea. VAR-ul nu putea interveni într-o astfel de situație. 

Gică Hagi „tună” după Farul - Hermannstadt

„Sunt momente și momente în fotbal. Asta e când nu gestionezi cum trebuie. Nu cred că trebuie vorbit de echipa noastră ci de domnul arbitru. M-am dus la el să îl întreb de ce nu a dat fault, dacă tot e VAR. A fost fault la Larie! Trebuia să revină. 

L-am întrebat și mi-a direct roșu. După i-am mai zis și eu câte una. Atâta aroganță, așa plin de el... nu se poate. E dreptul meu, domnilor, să merg la el și să îl întreb. 

Să se comporte cu așa aroganță, protagonist, să iasă el în evidență... eu zic să e 100% fault. De ce n-au dat cei de la VAR fault? Ce să mai explici acum? Meciul s-a terminat, am luat gol din acea fază. Scuzați-mă!”, a spus Hagi, nervos, la Orange Sport. 

Hagi a fost întrebat și despre jocul echipei lui, dar a schimbat rapid subiectul, revenind la tema arbitrajului: 

E clar că ceva nu funcționează la noi, avem 4 meciuri acasă și 4 egaluri. Așa e fotbalul, învățăm în fiecare zi câte ceva. Dar de ce să vorbim despre altceva? Ambele echipe au încercat să joace, dar când iese celălalt protagonist. 

I-ai dat lui Hagi roșu, te-a văzut toată lumea, te-au văzut cei de la Cluj. E prea mult, e prea clar faultul la Larie. A dat cu capul, apoi a venit adversarul și a luat mingea. Eu așa am înțeles, înseamnă că am eu o problemă și nu înțeleg faultul. Dacă nu, mergem pe linia asta. Trebuie să muncim și să ne revenim
- Gică Hagi

Gică Hagi: „Trebuie să zic 90 de minute!”

Întrebat despre forma slabă pe care o traversează fotbaliștii din atac, Hagi a comentat: 

Cred că știu de ce, dar trebuie să o pun la punct. Le zic ce le-am zis și în vestiar, trebuie să joci 90 de minute fotbal, nu 60. Cei care vin de pe bancă nu aduc un plus. Asta văd la cald, le-am spus și lor. Cred că astăzi doar arbitrul știe ce a văzut și ce a făcut. Atât de arogant ești cu mine? Îmi arăți cine ești tu, nu am voie să îl întreb de ce nu s-a uitat la VAR. 

Mi-a dat imediat ROȘU! După aia i-am zis și eu două lucruri, ce să fac. Să tac din gură?! N-avem voie, ei sunt șefii, ei sunt protagoniștii. Noi trebuie doar să stăm drepți în fața lor
- Gică Hagi

Citește și alte știri din Superligă:

„V-am spus deja 3 nume!” » Conducerea lui CFR Cluj, prima reacție după „thriller-ul” de la Iași: „Am tremurat, e o problemă acolo” + ce se întâmplă cu Mandorlini

Anunț de impact » Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „O să fiu acționar”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (27)
dorelus
dorelus  •  12 Noiembrie 2023, 12:18
Postat de Extraterestrul_2023 pe 12 Noiembrie 2023, 09:46

fault! Trebuia sa intervina VAR ! Cei care spun ca nu trebuia sa intervina nu tin cu Hagi si vor sa il enerveze ! Fault si oprirea golului...se revine la faza innitiala care a dus la GOL ca in Rugby !

Fault pentru cine? Ție ți se potrivește pseudonimul cu vârf și îndesat...

dorelus
dorelus  •  12 Noiembrie 2023, 12:10

Se pare că azi dimineață la micul dejun coana Hagi iar fi zis (a avut curajul să-i spună) *** că după ce s-a uitat, între doua invartiri ale ligurii de lemn în oală, mai atent la faza incriminata,, bă Gicule, iar te-ai făcut de poveste, dacă penalty este discutabil numa fault pentru noi nu poate fi.. pune mana pe telefon și sună la toate televiziunile să-ți ceri scuze, și nu te mai bagă ca beuf-ul în treabă ca ne faci neamul de ras.. Duminică plăcută la toți

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

varanga53
varanga53  •  12 Noiembrie 2023, 11:51

Oare ce-ar fi facut maretul *** daca arbitrul ar fi dat , in mod CORECT , DOUA penaltiuri pentru Sibiu ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează