FOTBAL  »  Superliga  »  EKRANAS - STEAUA, JOI, 19:45, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Gigi a făcut tactica Stelei şi i-o impune antrenorului: ”4-3-3, că aşa vrea patronu'!"

Alex Maxim l-a cucerit pe Gigi cu prestaţiile sale din acest sezon
Alex Maxim l-a cucerit pe Gigi cu prestaţiile sale din acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 21:57

Becali insistă pentru modificarea tacticii, ca să-i vadă pe Tănase, pe Chipciu şi pe Adi Popa jucînd în acelaşi timp


Locul 1 din clasament nu-l mulţumeşte pe deplin pe Becali. Ce ar mai vrea el: "I-am zis lui Reghe să joace 4-3-3, cu Tănase inter-stînga şi cu Chipciu şi Adi Popa atacanţi laterali. El, că nu vrea aşa, că nu ştiu ce... Da' joacă, mă, aşa, că aşa vrea patronu'! Şi nu se întîmplă nimic dacă pierdem, ce-o fi, o fi, n-o să te cert!".

Pînă să schimbe tactica după visul patronului, Reghecampf operează cîteva modificări pentru jocul din Lituania, ca să menajeze dintre oamenii de bază. Nu şi pe Chiricheş şi pe Bourceanu, care au cerut să fie pe teren. Dar printre titulari va fi Mihai Costea, care mai primeşte o şansă într-o perioadă în care Gigi a anunţat că-l evaluează, ca să-şi dea seama dacă-l pune pe liber şi pe el, ca pe Florin, sau continuă să-i acorde credit.

Patronul are deja pregătite soluţii pentru înlocuirea olteanului şi le-a dezvăluit la GSP TV: Alexandru Maxim (22 de ani) şi Karim Boutadjine (23 de ani), ambii de la Pandurii. "Maxim m-a impresionat cu o fentă şi cu o pasă, mi-a demonstrat că e tare! Iar Karim se vede că e fotbalist, dar îl mai monitorizez pînă la iarnă, că şi Pleşan făcuse o fază într-un meci şi pentru faza aia am cheltuit cu el milioane de euro!", calculează Becali.

Îl dă pe Bălan la Astra
După Florin Costea, Gigi a mai trecut un nume pe "lista neagră": Tiberiu Bălan. Mijlocaşul de 31 de ani l-a dezamăgit, "nu e ce credeam eu că e, adică el nu avansează după ce driblează, el se duce în stînga sau în dreapta". Becali i-a transmis vărului său, Victor, impresarul fotbalistului, să caute un club pentru Tibi. O variantă există deja: Astra Ploieşti, unde Gigi Mulţescu abia-l aşteaptă. Mulţescu l-a antrenat pe Bălan la Sportul şi l-a propus în mai multe rînduri pentru echipa naţională: "E un mijlocaş cum nu mai există în România!".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
gerula666
gerula666  •  31 August 2012, 20:32

"Da' joacă, mă, aşa, că aşa vrea patronu'! Şi nu se întîmplă nimic dacă pierdem, ce-o fi, o fi, n-o să te cert!"...te dau direct afara si dau vina pe tine cum am facut cu toata lumea pana acum!

cfrclujole
cfrclujole  •  22 August 2012, 21:34
Postat de steaua88 pe 22 August 2012, 11:54

Villiareal , Napoli , Lyon in forma maxima, calificare cu Galatasaray , Standard Liege si Bate Borisov (ca toti ziceau ca jucam cu echipe slabe atunci ) . Sa ma anunte si pe mine viitoarea ta echipa ..... cand va reusi vreodata CFR-ul sa treaca in fata lui Dinamo Kiev intr-o grupa cu Real Madrid, Lyon si Dinamo Kiev ! Si sa-i bata acasa la ei cu 4 goluri inscrise ! Ala este fotbal ! Asta inseamna forta stelei pe care CFR-ul nu o va avea niciodata ! Cand scoti 5 puncte intr-o grupa cu echipele astea... inseamna ca ai realizat ceva !

Ti-am citit comentariile si e logic sa apreciezi rezultatele ecgipei tale de suflet. Nu am sa intru in polemica cu tine dar am o obiectie la comentariile tale si anume ca frumos ar fi sa apreciezi si rezultatele echipelor romanesti in cupele europene. Pana una, alta prin prezenta noastra in cupe am ajuns pe locul 2, dupa voi, in ceea ce priveste acumularea de puncte si nu cred ca ne vom opri aici. Mai apoi in grupele CL am facut cate 4 puncte de fiecare data iar in grupele EL 5 puncte cu echipe extrem de puternice. Mult succes si voua maine si dinamovistilor si vasluienilor!

daniel84
daniel84  •  22 August 2012, 18:24
Postat de steaua88 pe 22 August 2012, 12:06

Toti stelistii vor campionatul dar asta depinde doar de noi . Anul trecut am fost la un singur meci de titlu . Daca faceam egal cu Vasluiul sau ii bateam.... atunci eram campioni . Anul asta avem un lot mai bun si sper ca putem face fata in campionat cat si pe plan European pana prin Martie - Aprilie . Nu uita ca Steaua da jucatorii si la echipa nationala ...ceea ce inseamna inca vreo 5 meciuri in plus pe langa ce trebuie sa joace Steaua . Asta a fost si cauza pentru care CFR-ul a castigat campionatul si nu Steaua sau Vaslui . Ei jucau din 6 in 6 zile iar noi jucam si pe plan european, si pentru nationala si in campionat....sa nu mai zic cum s-au disputat si ultimile 6 etape la 3 zile :|

In primavara cfr era pe 4 si steaua pe 6 dar cate meciuri a jucat steaua in martie in cupele europene-0 barat k twente i-a batut in ferbuarie k sa-ti aduci aminte .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează