FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a luat o decizie fără precedent pentru meciul cu CFR! I-a luat microfonul lui Safta

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 22:58

Gigi Becali va ţine un speech înainte de startul jocului cu campioana en titre, în care va ruga spectatorii să aibă o conduită fair-play şi să nu scandeze nimic urît la adresa ungurilor


"Rog spectatorii să nu mai afişeze nici un banner şi să nu mai strige nimic care ne-ar putea atrage suspendarea terenului pentru că vreau să cîştig titlul şi nu mai vreau să mă duc să joc pe la Buzău sau Constanţa din cauza suspendărilor" a fost concluzia lui Gigi Becali după derby-ul cu Rapid, cînd a anunţat că va interzice orice fel de bannere pe stadion la jocurile de acasă ale roş-albaştrilor.

Mai mult, Gigi Becali a luat o măsură fără precedent de cînd e patron la Steaua, măsură pe care o va pune în aplicare la derby-ul cu CFR, de duminică seara, ora 20:30, meci transmis în direct de DolceSport. Becali va juca rolul crainicului de stadion şi, în plus, le va ţine spectatorilor un speech înainte de startul jocului, în care îi va îndemna să nu scandeze nimic la adresa ungurilor!

"Mi-e teamă că vor striga scandarea aia «Afară, afară, cu ungurii din ţară!». O să se strige sigur, dar îmi iau măsuri. O să vorbesc cu ăştia din galerie, iar celorlalţi spectatori din stadion o să le vorbesc la microfon şi o să le zic că dacă strigă asta, nebunul ăla de Asztalos, de la Consiliul Discriminării, o să spună că e discriminare şi am putea avea probleme. Va avea sigur efect ceea ce le voi spune eu înainte de joc, pentru că e prea frumoasă atmosfera la Steaua acum şi ar fi păcat să o stricăm prin nişte scandări. Practic, sîntem ca şi campioni", a explicat Becali.

Reporneşte atacul la adresa lui Paszkany
Gigi Becali face apel către suporterii Stelei să nu scandeze nimic care ar putea atrage o sancţionare a echipei, însă chiar el deschide o dispută mai veche, cea cu patronul CFR-ului. "A spus zilele trecute că am fost la puşcărie. Da, am fost la închisoare, toată lumea ştie asta, însă ceea ce nu ştiu mulţi e că am fost trimis acolo la ordinul lui Paszkany, care le-a comandat Codruţei Kovesi, procurorul general al României, şi lui Daniel Morar, şeful DNA, pe filieră maghiară", a declarat Becali la GSP TV.

MM şi Safta, în şedinţă la CNCD!
După ce Steaua a fost amendată de LPF, dar şi de Jandarmeria Capitalei pentru evenimentele de la derby-ul cu Rapid, astăzi, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a fost convocat managerul Mihai Stoica. Alături de el, va fi prezent şi fostul crainic al stadionului la meciurile de acasă ale Stelei, Gabi Safta. Ambii riscă să fie amendaţi pentru rasism din cauza scandărilor "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani...".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
isis_cris
isis_cris  •  04 Octombrie 2012, 09:58

ma amuza comentariile voastre!!:))).mai ales ale celor "scoliti":)). (Orice ar fi) Te voi urma ...(Te voi urma) Oriunde ar fi locul unde tu vei juca.

marius2005
marius2005  •  02 Octombrie 2012, 23:05
Postat de tigruzzu pe 02 Octombrie 2012, 10:30

Deci, și suporterii 5telemelei trebuiau banați după bannerele xenofobe și 5teOAIA să joace pe teren suspendat vreo câteva etape! Nu? ”5telist”=”prost”

esti tare zapacit bai nene !!! auzi sa joace pe teren suspendat (cred ca in aer ).si vezi ca noi macar afisam ce echipa sustinem pe cind tu canci ???trebuie sa deducem din comentarii ca esti rapidist !!!!

csa47
csa47  •  02 Octombrie 2012, 17:47

@corectu, proasta idee, mai bine invers. Nu observi ca raman doar comentariile "civilizate" iar celelalte sunt sterse ?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează