FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali despre Szekely: "Nu vrea să îi scădem salariul? Avem nevoie de jucători şi la Steaua II"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a referit la situaţia lui Janos Szekely, după ce mijlocaşul roş-albaştrilor a refuzat pînă acum reducerea salarială. În acest moment, Szekely cîştigă 225.000 de euro pe sezon şi mai are contract cu formaţia din Bulevardul Ghencea pînă în 2013.

"Nu e nevoie ca Szekely sa accepte compromisuri, sa i se reduca salariul. Avem nevoie de jucatori si la echipa a doua. O sa vedeti cum va fi pus cu botul pe labe si va face cum vrem noi. Sau poate nu va vrea, sa vedem", a comentat Becali.

"Poate batem Franta diseara, orice este posibil, dar pe mine mai intereseaza mai mult situatia lui Apostol. E onorant pentru mine ca Ravan convoaca atatia fotbalisti de la Steaua, dar important este sa ii avem apti pentru campionat. Insa daca ei se accidenteaza la antrenamente...", a continuat el.

"Intre Stancu si Bilasco, as prefera sa il titularizeze pe Stancu.
Normal, e tanar, iar din punct de vedere financiar ne-ar ajuta pentru viitor", a incheiat Becali.

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
spellbound
spellbound  •  10 Octombrie 2010, 03:53

S-a imputzit vremea la Steaua de tot. Aia cu "anagajam lunetist".. a ramas valabila?

ersan
ersan  •  09 Octombrie 2010, 20:27
Postat de ersan pe 09 Octombrie 2010, 20:27

Lasa ca il tine pe banel care e vai de pl lui .O centrate nu stie sa dea nu mai zic de driblinguri ! Ciobanash mai bine l-ai da afara pe banel!

Centrare*

ersan
ersan  •  09 Octombrie 2010, 20:27

Lasa ca il tine pe banel care e vai de pl lui .O centrate nu stie sa dea nu mai zic de driblinguri ! Ciobanash mai bine l-ai da afara pe banel!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează