FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 2-2

Grigoraş: "Am fost mai buni decît Dinamo". Condescu acuză arbitrajul lui Haţegan

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 23:37

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, consideră că ar fi fost nedrept ca echipa lui să piardă în faţa lui Dinamo (2-2) avînd în vedere jocul prestat de cele două formaţii.

"Am prestat un joc foarte bun, dar nişte greşeli foarte mari la cele două goluri ne-au costat. Am făcut nişte greşeli de juniori! Ar fi fost însă nedrept să fi pierdut. Eu cred că am pus o presiune mare asupra lor şi nu i-am lăsat să-şi facă jocul. Am fost mai buni decît Dinamo", a spus Grig la conferinţa de presă de după joc.

Atît Grigoraş, cît şi preşedintele celor de la Pandurii, Marin Condescu, sînt de părere că decizia lui Haţegan de a-l elimina pe Voiculeţ a fost una eronată. "Nu cred că a fost fault la Voiculeţ", a spus antrenorul. "Nu înţeleg maniera de arbitraj, nu e prima oară cînd Haţegan ne arbitrează aşa. Păcat! Voiculeţ a atins primul mingea, a fost eliminat aiurea", a precizat Condescu.

Pandurii - Dinamo a fost liveTEXT pe GSP.ro. Vezi aici o galerie foto de la partidă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
u.s.a
u.s.a  •  11 Martie 2012, 21:21

Condescu acuza arbitrajul? Sigur ca da,"hotul striga tare hotii".Pandurii au marcat 2 goluri ,UNUL CARE NU A FOST GOL si UNUL DINTR_UN PENALTY CARE NU A FOST PENALTY.

reddogsv
reddogsv  •  11 Martie 2012, 17:42

Trebuie sa fim multumiti cu acest egal dupa aspectul jocului. Inceputul si repriza a II a le-au apatinut in totalitate gorjenilor! Au jucat cu daruire au muncit fantastic si poate meritau sa castige! Trebuie sa recunosc ca eliminarea a fost gratuita! Nu a fost de rosu! In repriza a II a am tinut de rezultat la nesfarsit si asta ne-a costat egalarea! Cata lipsa de maturitate la Kone! Una peste alta Dinamo sa zica ,,Bogda proste'' pt acest punct! Borcea e penibil daca acuza acum arbitrajul!

scorpio2808
scorpio2808  •  11 Martie 2012, 10:54

Toate lumea spune ce mare antrenor este Grigoras pentru ca echipa lui a tinut de minge si a avut multe ocazii. Chiar nu vede nimeni ca apararea a fost varza? Patru ocazii a avut Dinamo si doar sansa mare a lui Mingote si neispiratia lui Niculaie pe final a facut sa nu fie si 4 goluri. Echipa s-a mobilizat la un meci important acasa dar sunt absolut convins ca nu or sa joace cu asemenea indarjire si in meciurile cu echipe mai mici sau in deplasare. Daca Grigoras ar fi un asa mare antrenor i-ar face sa joace in fiecare meci la fel de motivati si ar face ceva cu fundasii ce resping in fata portii sau sunt usor depasiti de mingi lungi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează