FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam, despre marea problemă de la FCSB: „De doi ani aștept să văd asta”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 19:53 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 20:01

Înainte de meciul dintre Hermannstadt și FCSB, Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al clubului roș-albastru, a identificat marea problemă a echipei lui Toni Petrea.

Toate detaliile despre Hermannstadt - FCSB, AICI

„Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB ar câștiga fără emoții campionatul dacă jucătorii echipei ar fi mai puțin individualiști. Duckadam spune că nu a mai văzut un joc colectiv la FCSB de doi ani!

Helmut Duckadam: „Aștept să văd jucătorii de la FCSB să joace pentru echipă”

„De doi ani aștept să văd un joc colectiv la FCSB. Ca acești jucători să joace pentru echipă. Atunci cu siguranță FCSB nu va avea probleme nici în campionat, nici la meciul cu Hermannstadt”, a declarat Duckadam la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

În prezent, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte obținute în 22 de meciuri. Campionatul este singura competiție în care roș-albaștrii mai sunt angrenați, după ce Dinamo i-a eliminat în faza optimilor de finală ale Cupei României, scor 1-0, iar din Europa League au ieșit în turul III preliminar, în fața celor de la Slovan Liberec (0-2).

VIDEO. Eduard Novak: „Avem o solicitare de la FCSB pentru închirierea stadionului Arcul de Triumf”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ante Vukusic, game over la FCSB? Decizia luată de Gigi Becali pentru meciul cu Hermannstadt

Cum a ajuns Adrian Niță la FCSB. Hagi l-a refuzat! + De ce n-au putut să-l ia nici Dinamo, nici Craiova, deşi ambele l-au dorit

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close