FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 3-2

Herea: "Doream mult să învingem şi am rămas cu dorinţa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Marcator a doua goluri in Dinamo - Rapid 3-2, mijlocasul giulestenilor, Ovidiu Herea, a vorbit la final despre esecul formatiei sale.

"Nu ne asteptam sa pierdem acest joc, pacat de ce am jucat in prima repriza, cand am fost peste ei. Nu stiu ce s-a intamplat in repriza a doua, nu am mai avut ocazii si s-a vazut"
, a comentat Herea.

"Stiam ca ne va astepta o repriza a doua grea, dar asa a fost sa fie. Poate ne-am vazut prea repede castigatori la pauza. Doream mult sa invingem si am ramas cu dorinta"
, a adaugat el.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (14)
dinamo_ct
dinamo_ct  •  16 August 2010, 00:38

Eu propun ca Dinamo sa inceapa meciurile de la 0-2. :)

ramon.diaz
ramon.diaz  •  15 August 2010, 23:54

un meci superb!sunt ferict ca am castigat fara comentarii,felicitari invinsilor pentru prestatia sportiva.meci curat si dorit!ufff bn ca nu a fost vreun penalty ca sa fie iar galceaVa.sincer cred ca diferenta a fost andone,sumy are o palarie mult dar mult prea mare pentru el si nu a fost capabil sa gestioneze tensiunea dintr-un derby!atentie rapid mai urmeaza si altele!doamne ajuta in aceasta zi de sfanta marie!

supereduardo10
supereduardo10  •  15 August 2010, 23:31

Aata e Rapidu..inca nu-i totul pierdut da se vede ca avem jucatori de curtea scolii nu e posibil s afii peste adversar si sa-te relaxezi in halul ala pACAT CA INFRANGEREA ASTA ADUCE TENSIUNE IN ECHIPA.Eu zic ca ambele echip sunt bunicele iar dinamovistii s anu s eimpauneze ca nu stiu cat le mai tine bulanu asta daca era 4-0 la pauza nu mira pe nimeni ia rpe cei care il blameaza pe Sumi..el a facut echipa in prima repriza si a castigat tactic clar..a gresit ca prob a dansat cu jucato la puza :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează