FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pantilimon: "Sîntem obligaţi să învingem în prima etapă"

Costel Pantilimon crede că ar fi fost mai bine ca începutul returului să se amîne
Costel Pantilimon crede că ar fi fost mai bine ca începutul returului să se amîne

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 22:55

Portarul echipei Poli Timişoara, Costel Pantilimon, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţia Oţelul Galaţi, ocupanta primului loc în clasamentul Ligii I, este principala favorită la câştigarea titlului.

"Favorită e echipa de pe primul loc. Oţelul Galaţi a demonstrat că are echipă puternică şi putem să spunem că e cea mai bună formaţie, având în vedere că se află pe prima poziţie. Echipa de pe locul doi, Poli Timişoara, e la fel de bună, dar cu o diferenţă de cinci puncte în minus.

Sînt destule meciuri de jucat, sperăm ca la sfârşitul acestor întâlniri să ieşim noi în câştig de cauză. Prima etapă e foarte importantă, pentru că dacă începi cu dreptul poţi să te gândeşti şi mai departe. Sunt conştient că Gaz Metan Mediaş are o echipă bună, nu numai un jucător bun", a spus Pantilimon, citat de Mediafax.

Portarul timişoarean crede că ar fi fost mai bine ca returul Ligii I să se amâne: "Terenurile sunt foarte grele, ceea ce e un dezavantaj pentru toţi jucătorii de fotbal. Eu zic că ar fi fost mai bine să se amâne, dar am înţeles că nu mai e nicio portiţă pentru a putea face acest lucru. Noi respectăm deciziile comisiilor, nu avem ce să facem".

Partida FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş, din etapa a 19-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00. Meciul va fi transmis de DigiSport şi va fi liveTEXT pe gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sorinpa
sorinpa  •  23 Februarie 2011, 03:09

Imi este dor de echipa...,de o victorie la doua goluri...,dar ma multumesc si la 3 goluri diferenta!:))) Bafta Poooooli !!

misulet
misulet  •  22 Februarie 2011, 20:24

As vrea sa piarda ca-s dinamovist

ffffis
ffffis  •  22 Februarie 2011, 20:08

pantilimon n-a spus nimic(ca de obicei) ! sa vorbeasca pe teren !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează