FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ion Marin îi vrea pe Dănciulescu şi pe Marius Niculae la echipa sa din Emirate » Spre lux, spre Dubai

Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae ar putea ajunge, din iarnă, la Dubai Club, echipă antrenată de Ion Marin
Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae ar putea ajunge, din iarnă, la Dubai Club, echipă antrenată de Ion Marin

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 21:06

Liderul Ligii 1 riscă să-i piardă pe primii doi golgeteri ai echipei. Marius Niculae (7 goluri) şi Ionel Dănciulescu (5 goluri) sînt doriţi de către învingătorul lui Maradona, Ion Marin, la echipa sa, Dubai Club. "Săpăligă" tocmai a preluat această formaţie, însă şeicul i-a transmis că abia la iarnă se va pune problema de transferuri. "Asta dacă rezist pînă atunci, fiindcă în lumea în care trăiesc aici, totul e posibil", a comentat antrenorul mediatizat la maximum după victoria în faţa formaţiei lui El Pibe d'Oro, Al Wasl (5-0).


Dănciulescu, 34 de ani, şi Niculae, 30 de ani, sînt doriţi acolo şi fiindcă sînt în formă, dar şi fiindcă au o carte de vizită ce i-ar atrage pe şeici. Cei doi ar putea avea, fiecare, salarii de cîte 500.000 de euro, chiar dacă vor veni la o echipă de liga secundă în Emiratele Arabe. Ion Marin s-ar mulţumi şi doar cu unul dintre cei doi, în funcţie de interesele clubului din Ştefan cel Mare, mai ales că şeicii nu agreează să plătească o sumă prea mare pentru transfer, dorind să asigure doar salarii mari jucătorilor.

14.000 de euro este salariul lunar al lui Niculae la Dinamo, cel mai mare din echipă. Dănciulescu are aproximativ 10.000 de euro pe lună

"Primii care trebuie felicitaţi pentru locul ocupat de Dinamo sînt Dănciulescu şi Niculae, dau amîndoi atitudine echipei. Mă bucur că reuşesc să se menţină sus, mi-ar plăcea să mai lucrăm împreună"
Ion Marin, antrenor Dubai Club

Scarlatache OK, Pulhac în Cupă
Accidentaţii lotului, fundaşii laterali Adrian Scarlatache şi Cristi Pulhac au intrat în programul echipei, însă doar primul intră în calcule pentru etapa de lunea viitoare, de la Piatra-Neamţ. În schimb, moldoveanul, care nu a bifat nici un meci în acest sezon, are şanse să joace abia la finalul lunii, pe 25 octombrie, cu Gaz Metan Turnu Severin. Asta dacă nu mai apar alte complicaţii după problemele la tendon.


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
le_gry
le_gry  •  11 Octombrie 2011, 14:31

Da, e timpul sa va retrageti. Il voi regreta sincer pe Danciulescu, pentru ca e un mare sufletist, chiar si in conditiile de fata, cand picioarele incep sa nu-l mai asculte. Sufletul lui mare va ramane alb-rosu, dar e timpul sa se delimiteze de aceasta cloaca imputita care a acaparat Dinamo. Niculae, tu poti sa pleci, mizerie ce esti! Ne rugam de tine sa vii la club, iar tu semnai cu Mainz si Inverness. Halal dinamovist! Ah, erai profesionist, intelegem. Atunci nu ne mai orbi de la obraz cu mizerii patriotice, despre cum suferi tu pentru Dinamo, cum iti dai viata pe teren si cat inseamna echipa pentru tine. Hai, incolonarea spre Dubai!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează