FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Istvan Kovacs îi răspunde lui Gigi Becali: „Admit că dețin două proprietăți în Cluj, dar plătesc rate la ele” + „Sunt curat, cine susține altceva e un mincinos”

Arbitrul Istvan Kovacs, 38 de ani, îi răspunde lui Gigi Becali (65) într-o luare de poziție rară +49   FOTO
Arbitrul Istvan Kovacs, 38 de ani, îi răspunde lui Gigi Becali (65) într-o luare de poziție rară

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 10:01 / Actualizat joi, 31 august 2023 13:48

Arbitrul Istvan Kovacs, 38 de ani, îi răspunde lui Gigi Becali (65) într-o luare de poziție rară. După UTA - FCSB 2-1 (runda #7 din Superliga), meci la care arbitru VAR a fost fratele mai mic al lui Istvan, Szabolcs, patronul roș-albaștrilor a criticat vehement arbitrajul și a acuzat familia Kovacs că face jocurile celor de la CFR Cluj.

Enervat la culme de penalty-ul obținut de UTA, fază semnalată „centralului” George Găman de către Szabolcs Kovacs, Gigi a lansat acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs, că ar fi cumpărat de la Nelu Varga sau Iuliu Mureșan (exprimarea lui Becali nu a fost clară) apartamentul în care „centralul” locuiește în Cluj și a solicitat intervenția Comisiei de Integritate a FRF.

Două zile mai târziu, Istvan Kovacs răspunde prin intermediul unui comunicat postat de Federația Română de Fotbal. Kovacs admite că are două proprietăți în Cluj-Napoca, dar subliniază că „niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan”. Susține că e „curat” și afirmă că „Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj”.

În dreptul la replică, Istvan Kovacs nu neagă însă faptul că după UTA - FCSB 2-1 a început să trimită mesaje mai multor persoane din fotbal, pentru a-și apăra fratele, informație dezvăluită într-un editorial semnat de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei.

Interviu exploziv cu oficialul CFR-ului suspectat că i-ar fi vândut apartamente lui Kovacs: „Știu de la cine le-a luat. Eram frate cu Istvan, dar am oprit orice legătură!”
SCANDAL
Interviu exploziv cu oficialul CFR-ului suspectat că i-ar fi vândut apartamente lui Kovacs: „Știu de la cine le-a luat. Eram frate cu Istvan, dar am oprit orice legătură!”

Comunicatul lui Istvan Kovacs: „Nu voi accepta să fiu folosit în jocul lui Gigi Becali”

Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi. Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. 

Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine. 

Sunt curat și nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă privește. Cine susține altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România. Relația mea cu orice conducător sau finanțator de club este una strict profesională! 

Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face. Totuși, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului. 

Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanți și le-am urat tot timpul să fie inspirați și să ia deciziile corecte”, a precizat Kovacs. 

VIDEO. Gigi Becali, marți: „Să vedem cu câți bani a luat Istvan Kovacs apartamentul din Cluj”

„Ăla de la VAR (n.r. -Szabolcs Kovacs) a țipat că cică e penalty! Îl întreb pe Istvan Kovacs: mai are nepoți să mă țină așa cât timp o să fiu în fotbal? De când sunt în fotbal numai belele am avut cu el.

Astea sunt informațiile mele, că Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui «Nelu Mureșan» (nu e clar dacă Becali se referă la Iuliu Mureșan, fostul președinte al ardelenilor, sau la Nelu Varga, patronul din prezent al lui CFR). Trebuie văzut, integritatea, să vedem cu câți bani l-a luat! Cât e metrul pătrat, 1800? Să vedem cu cât ți l-a dat ție! Integritate!

Să fie ungurii toți la mine, sa-i pună pe toți arbitrii unguri. Ungurii au ceva cu mine! Nu se poate așa!”, a declarat Gigi Becali.

Mai multe articole de actualitate: 

Dinamo, mesaj pentru Mircea Rednic, după ce antrenorul a suferit un infarct
DINAMO
Dinamo, mesaj pentru Mircea Rednic, după ce antrenorul a suferit un infarct
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că „a plecat”
FCSB
Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că „a plecat”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (186)
Catisr
Catisr  •  24 Septembrie 2023, 00:32

Ce poate fi mai relevant decât ce s-a intâmplat ! Nu contează ce spune câte unul sau altul pe la TV ci faptele !!! Unde a ajuns șmecheria de nu se mai feresc ! Halal de voi !

planetfun
planetfun  •  23 Septembrie 2023, 23:26

"Da-i, ma, drumul de aici" ,jucatorului FCSBist, "Camo", jucatorului de la CFR. Vorbele sunt vorbe, faptele...

fabulos
fabulos  •  03 Septembrie 2023, 20:40
Postat de gigimarga2 pe 03 Septembrie 2023, 18:19

Ok e dreptul tau sa vezi blaturi peste 16 etape intr o lume in care nu se respecta ceea ce ai convenit acum 3 minute .Cat priveste inchiderea luo Jiji ramân la parerea mea : un abuz facut de catre o justitie coruptă .( nu că nu ar fi alte motive nedovedite pentru care trebuia închis )

Eu ți-am spus cum procedau echipele înainte, pe vremea cooperativei. Și nu cred că îți permiți nici în zilele de azi sa nu faci plata către o echipa cu care te vei întâlni în play off DE DOUĂ ORI. Plata se poate face prin diverse metode după cum ti-am explicat. Becali sa zică merci cum a scăpat la câte a făcut.

Vezi toate comentariile (186)
Comentează