FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, luați în colimator de Dănuț Lupu: „Pe vremea mea, Cortacero nu mai ieșea de pe stadion!”

Dănuț Lupu (53 de ani) îi acuză de lașitate pe jucătorii lui Dinamo, pentru că nu l-au confruntat pe Pablo Cortacero, omul care conduce clubul în acest moment.
Dănuț Lupu (53 de ani) îi acuză de lașitate pe jucătorii lui Dinamo, pentru că nu l-au confruntat pe Pablo Cortacero, omul care conduce clubul în acest moment.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 21:37 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 22:36

Dănuț Lupu (53 de ani) îi acuză de lașitate pe jucătorii lui Dinamo, pentru că nu l-au confruntat pe Pablo Cortacero, omul care conduce clubul în acest moment. 

  • CONTEXT: Luni, la arena din Ștefan cel Mare, a avut loc o ședință AGA. Printre deciziile importante s-au numărat promisiunea unei măriri de capital în valoare de 5 milioane de euro și îndepărtarea lui Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație - detalii, AICI!
  • Fanii-acționari din DDB consideră totul o mascaradă și au reacționat dur - mesajul lor, AICI!
  • Tot ieri, după-amiază, la hotelul Rin, lucrurile au degenerat și au luat o turnură fizică. Un suporter-acționar, Alexandru Anghel, a fost agresat de către oamenii de ordine plătiți de Cortacero - detalii, AICI!

Dănuț Lupu consideră că modul în care Pablo Cortacero s-a comportat luni a fost unul sfidător. Fostul mijlocaș al „câinilor” e sigur că pe vremea lui nu s-ar fi putut întâmpla astfel de lucruri. 

Jucătorii lui Dinamo, luați în colimator de Dănuț Lupu

„Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii lui Dinamo, iar suporterii, din păcate, nu au fost susținuți la stadion şi nici la hotel de fotbalişti. Dacă acest Cortacero era pe timpul generației mele nu ieșea din stadion până nu îşi preda acțiunile. 

Jucătorii nu au dat dovadă de tărie de caracter şi i-au lăsat pe suporteri singuri cu Cortacero. Pai, bă, frații mei, suporterii ăștia au dat bani pentru voi, iar voi nu ați avut curajul să vă strângeți şi să vă duceți peste Cortacero la stadion? Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile”, a declarat Lupu, conform Prosport. 

Jucătorii aveau obligația să se ducă acolo şi să îi susțină pe suporteri în fața acestui nesimțit. Cum îți permiți, mă, să îți bați joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îți sunt blocați? Ai ajuns tu să iei o întreagă Românie la mişto?
- Dănuț Lupu

VIDEO. Apariție controversată la hotelul în care e cazat Cortacero. Imaginile surprinse de reporterii GSP

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE EXCLUSIV Cine a virat 100.000 de lei în conturile lui Dinamo

VIDEO EXCLUSIV. Nebuloasa de la Dinamo atinge noi dimensiuni » Apariție controversată la hotelul lui Cortacero. Imaginile surprinse, azi, de reporterii GSP

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
kingme
kingme  •  23 Decembrie 2020, 11:29

Pe vremea ta la fel de neplatiti erati si ati fost chiar si mai tacuti decat jucatorii de acum,unii dintre voi ati mers chiar la furat...pardon la colindat prin Grecia.Acum au mai iesit cate unul si altul si au vorbit de situatia financiara,inainte era liniste totala.

mache01
mache01  •  22 Decembrie 2020, 23:40

Pe vremea lu' Lupu se transferau jucatorii in portbagaj la dacie.

dd_1001
dd_1001  •  22 Decembrie 2020, 22:36

Cand are si lupu dreptate, ARE

Vezi toate comentariile (3)
Comentează