FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Laszlo Balint, prima reacție după despărțirea de UTA: „Nu m-am gândit că o să ajung din nou într-un astfel de moment”

Laszlo Balint, fost antrenor UTA Arad. 
Foto: Imago
Laszlo Balint, fost antrenor UTA Arad. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 11:39 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 13:00

Laszlo Balint (44 de ani), fostul antrenor al celor de la UTA Arad, a oferit o primă reacție, după despărțirea, în decursul zilei de astăzi, de „Bătrâna Doamnă”. El a fost înlocuit cu Mircea Rednic (61 de ani). 

Fostul tehnician al „textiliștilor” a transmis un mesaj, în care spune că se simte împăcat cu ceea ce a realizat la UTA Arad și rămâne cu satisfacția că a dus formația arădeană aproape de câștigarea unui trofeu. UTA Arad este calificată în semifinalele Cupei României Betano, unde va da peste Universitatea Cluj. 

Un fost selecționer al Angliei, acuzat în direct de Gabi Tamaș: „Cred că era puțin rasist” » Ce probleme a avut cu el: „Îmi venea să-l urc în cuier”
PREMIER LEAGUE
Un fost selecționer al Angliei, acuzat în direct de Gabi Tamaș: „Cred că era puțin rasist” » Ce probleme a avut cu el: „Îmi venea să-l urc în cuier”

Laszlo Balint, prima reacție după plecarea de la UTA Arad: „Nu m-am gândit că o să ajung din nou într-un astfel de moment”

„Nu m-am gândit că o să ajung din nou într-un astfel de moment... În noiembrie, la revenire, eram plin de speranțe că vom reuși să facem un sezon bun, iar la final să avem fruntea sus, mulțumiți de munca noastră. 

Am preluat echipa de pe loc direct retrogradabil și știam că parcursul va fi foarte greu, plin de provocări. Nu am dezarmat nicio clipă, am fost mereu convins, la fel cum sunt și acum, că UTA se va salva si se va califica în finala Cupei României. 

Știu, aveam cu toții așteptări mai mari, știu că au fost momente în care i-am dezamăgit pe suporterii utiști, le prezint scuze pentru acele momente... Însă fotbalul este imprevizibil, și lucrurile nu se desfășoară mereu după cum ne propunem, indiferent cât de mult ne dorim.

Sunt împăcat cu mine, pentru că am făcut absolut tot ce a depins de mine și de staff-ul meu ca să avem rezultatele pe care le așteptau, în primul rând, suporterii. E un moment greu, e adevărat, însă echipa are șanse reale de menținere în prima ligă și șanse pentru câștigarea unei cupe, după mai mult de jumătate de secol!

Mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în această perioadă. Mulțumesc jucătorilor, știu că au dat și vor da totul pentru atingerea celor două obiective.

Personal, rămân cu dezamăgirea că nu am putut să ajut clubul să atingă un alt nivel, dar și cu satisfacția de a fi dus echipa atât de aproape de un trofeu. Sunt sigur că UTA va fi in Superliga și sezonul următor! Hai UTA!!!”, a scris Laszlo Balint, pe contul personal de Instagram. 

VIDEO. Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument, dar dragoste cu sila nu se poate”

Citește și: 

Adrian Mutu, ironie la adresa lui Mihai Stoica: „Înainte și după meci”

Astăzi este termen în procesul în care Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mită » Fostul președinte LPF, așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Aprilie 2023, 20:21

LB este un super antrenor in devenire ...

Prahova2000
Prahova2000  •  25 Aprilie 2023, 13:38

Oricum trebuia să plece în Spania pe 7 mai.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Aprilie 2023, 13:05

Trebuie sa o ie-i de jos cu clauza de 1 milion de euro la destituire si sa faci performanta pe minim 5 ani ! Valoare ai Laszlo ! Era un banc care nu ti se potriveste , dar doresc sa ti-l spun....ESTI PREA VALOROS PENTRU NOI SI NU TE PUTEM RETINE !!! Multa bafta !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează