FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU, MÎINE ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 / GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lato pleacă pentru un milion de euro! » Fundaşul stînga va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă

Latovlevici va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă
Latovlevici va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 22:00

Steaua a bătut palma cu Saint-Etienne pentru transferul fundaşului stînga, care va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă.

Steliştii nu fac doar liste de cumpărături, ci se gîndesc să mai scoată şi ceva bani din vînzarea unor jucători. Primul care va părăsi echipa este fundaşul stînga Iasmin Latovlevici. Acesta va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne, francezii urmînd să plătească un milion de euro în schimbul jucătorului de 25 de ani. Steliştii fac astfel un profit de 600.000 de euro!

Cel care a negociat din partea roş-albaştrilor trecerea lui Lato în Ligue 1 a fost vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Teia Sponte. Actele între cele două cluburi vor fi semnate imediat după meciul de mîine seară, dintre Steaua şi Voinţa Sibiu. Francezii vor să-l urmărească la o ultimă partidă înainte de a vira banii, după ce l-au spionat pe fundaşul stînga şi la partida din Europa League, cu AEK Larnaca.

Sepsi a cerut timp de gîndire
Primul jucător pe care steliştii îl au în minte pentru înlocuirea lui Latovlevici este Laszlo Sepsi. Timişoreanul a mai fost dorit şi în vară de roş-albaştri, dar atunci afacerea nu s-a concretizat din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului. Sepsi a evitat să dea un răspuns clar şi în acest moment în privinţa unei treceri la Steaua. Tratativele pentru fundaşul stînga au fost confirmate şi de timişoreni: "Dacă Latovlevici pleacă, steliştii se vor orienta spre Sepsi!", a spus team-managerul alb-violeţilor, Daniel Stanciu.

64 de meciuri în toate competiţiile a jucat Latovlevici pentru Steaua într-un an şi jumătate. El a înscris un singur gol, cu Sportul, în Cupă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  18 Decembrie 2011, 17:34
Postat de salaaurel pe 18 Decembrie 2011, 09:31

Asa crede ciobanul ca face performanta?...cumpara cu 1 leu si vinde cu 50 de bani,ce prost e ciobanul este condus de machedonul de nepotul sau.Baaaaaa iiiiii ce bleg esti!!!!!!!!!!!.

Boulene, pe Lato l-a luat cu 200-250.000. Daca-l vine cu un milion e ok.

sibelius
sibelius  •  18 Decembrie 2011, 17:32
Postat de raul4steaua pe 18 Decembrie 2011, 11:57

mai bine ia un mijlocas central, si il trece pe Brandan in stanga unde ii e locul

Si daca se accidenteaza Brandan jucam cu Lupu?

sibelius
sibelius  •  18 Decembrie 2011, 17:32
Postat de nameuser pe 18 Decembrie 2011, 13:52

tare as vrea sa stiu cu ce echipa de maz.ete tii, dar in p..@la mea daca vad ce scrie pe stema aia albastra portocalie. da mo.oista de mata ca nu a avut bani de pr.e.zervat.iv , 2 lei si acum da pentru tine milioane, ia zi , a facut o mare afacere ?

Stema e PDL Tg Mures.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează